Izvor:
12.10.2016 u 16:22
0

EROTSKA ISPOVEST: U glavi mi je NEPREKIDNO bila slika njegove DLAKAVE KITE, nisam mogla da učim ni da spavam

Iz muške svlačionice su procurile priče da su Dejanu već porasle dlake i da mu je kita veća nego kod drugih dečaka.

Ponavljao je razred, bio stariji od nas, pa kapiram i napredniji. Čeznula sam da za njegovim dodirom, dok je on jurcao za devojčicama koje su imale veće sise od mojih. Morala sam nešto da preduzmem, pa sam počela da ga provociram.

Jedno veče je konačno pojurio i za mnom, stisuno mi je guzu snažno kad me je stigao, a ja sam se okrenula i isprsila se ka njemu. Spustio je ruke na moje sise i rekao da su tako male da ih ne oseća. Otrgla sam se i otrčala posramljena. Imali smo po 13 godina i naravno kompleksi su proradili odmah, kad će da mi porastu sise već jednom?!

Sutradan sam posle fizičkog prošla pored muške svlačionice. Vrata su bila ovorena, a Dejan je upravo navlačio gaće. Zinula sam kad sam videla crveni debeli kurac kako viri iz gustog dlakavog žbuna. Podigao je pogled i spustio gaće. Pozvao me je da ga pogledam izbliza, a ja sam pobegla koliko me noge nose. Opet sam osetila ono pulsiranje između nogu i mokre gaćice.

Narednih dana sam izbegavala njegov pogled i prisustvo, što je bilo jako teško jer smo išli u isti razred. U glavi mi je neprekidno bila slika njegove dlakave kite, nisam mogla da učim ni da spavam. Popustila sam s ocenama. Morala sam da krenem na dopunsku nastavu s lošim đacima, među kojima je bio i on. Posle nastave sam bežala kući, pre nego što i on izađe. Jedno veče je pošao odmah za mnom, pratio me je do kuće. Ćutali smo celim putem i on je na kraju rekao da sam lepa i da nema veze što imam male sise, baš mu se sviđam. Ušao je za mnom u zgradu.

Sklonili smo iza zida koji je vodio u podrum. Raskopčao mi je košulju i zadigao brushalter. Pomilovao mi je gole sise, a moje bradavice su se ukrutile. Obuzeo me je čudan osećaj, celo telo mi je drhtalo. Brzo sam se zakopčala i otrčala uz stepenice, s mokrim gaćicama naravno. Nisam mogla da zaspim tu noć, milovala sam bradavice zamišljajući da su njegove ruke, a pidžama mi se natopila između nogu kao da sam se upiškila. Izbegavali smo se do kraja školske godine. On je počeo da se zabavlja s nekom sisatom iz drugog razreda.

Raspust sam provela s roditeljima na moru, a kad sam se vratila, bila sam mnogo razvijenija. Dobila sam menstruaciju, sise su mi porasle, a pička je bila dobro dlakava. Zagledala sam je nad ogledalom, čitajući tatine enciklopedije, da vidim da li je sve na svom mestu i kako funkcioniše. Često sam se milovala dok sam je gledala, shvatila sam da mi to njeno pulsiranje baš prija. Nisam se iznenadila ni kad je počela da vlaži na moje dodire. Pisalo je da je to normalno i da se tako podmazuje da bi primila penis. Baš me je zanimalo kako to izgleda.

Dejan je raskinuo sa sisatom i sad je ponovo počeo da obraća pažnju na mene. On se lepo razvio, porastao i raširio u ramenima. Bio je pravi muškarac. Pozvao me je jedno pre podne da učimo kod njega, bio je sam. Kad sam došla, počeo je odmah da me ljubi, osetila sam kako mi jezikom razmiče usne i nespretno sam uzvratila. Spustio mi je ruke na sise i počeo da ih gnječi preko majice. Skinuo mi je majicu preko glave, vešto otkopčao brushalter i spustio usne na bradavicu. Pretrnula sam od uzbudjenja i straha, šta sledi?

Iz ukrućenih bradavica mi se širilo golicavo uzbuđenje niz stomak. Ruka mu je skliznula na moje međunožje. Milovao me je preko farmerki, a ja sam se izmicala, uplašena uzbuđenjem koje mi je oduzimalo dah.

Izmakao se i rekao da će prvo on da se skine, da mi ne bude neprijatno. Skinuo je majicu i trenerku, ostao je samo u gaćama ispod kojih se naziralo napeto uzdignuće, a dlake su provirivale sa strane. Između nogu mi je postalo vrelo, grlo mi se osušilo. Pitao me jel’ hoću da mu vidim kitu. Nemo sam klimnula glavom, a on je spustio gaće.

Iz dlakavog žbuna je virio mnogo veći nego što sam ga videla u svlačionici, čudno uspravljen u vis. Rukom je povukao kožicu i ukazao se glatki crveni glavić. Za trenutak sam prestala da dišem, a on je uzeo moju ruku i spustio je na kitu. Mojim raširenim dlanom je trljao, a ja sam je otrgla. Pružio je ruku ka meni, ali ja sam se uplašeno izmakla. Rekao je da nema problema, neće me dirati, ali ja mogu da gledam kako on drka i počeo da navlači kožicu.

Buljila sam u glavić koji se pojavljivao i nestajao u njoj. Vatra između nogu mi se rasplamsala ka stomaku i butinama. Skočila sam, navukla majicu i istrčala kroz vrata. Trčala sam do kuće i uletela u kupatilo zadihana. Skinula sam farmerke, a gaćice su mi bile mokre skroz kao da sam se upiškila. Rekla sam da me jako boli glava i nisam otišla u školu taj dan.

Nisam spavala celu noć, pred očima mi je bio njegov kurac, a pička mi nije dala mira, neprekidno curkajući. Sutradan mi je rekao da mi je ostao brus kod njega i da bih mogla da dođem da ga uzmem i ako želim naravno da nastavimo. Bila sam uplašena, šta ako traži da mi ga stavi, šta ako me boli, šta ako zatrudnim?

Radoznalost i moja sad već stalno mokra pička su pobedili. Otišla sam, sama se skinula skroz i rekla da hoću da mi on uzme nevinost. Skinuo se i on, legao preko mene i raširio mi noge. Osetila sam njegov tvrdi kurac kako ulazi u moju vlažnu pičku, polako je prodirao, a onda me je zaparao oštar bol. Vrisnula sam, ali on je nastavio da ga gura. Kad je ušao ceo, pomerao se unutra-napolje i to je počelo da me opušta i da prija.

Osetila sam kako mi se pička opušta i prima ga do kraja, uzbuđenje je raslo, već sam bila vruća i mokra skroz, a on je ubrzao i izvadio ga svršavajući mi na brežuljak. Ustao je odmah, a ja sam gledala kako mi se sperma sliva niz dlake. Dobacio mi je maramicu da se obrišem, a ja sam i dalje bila uzbuđena i vrela. Ispod mene je ostala barica kad sam ustala. Obukla sam se brzo i otišla kući. Celu noć sam plakala, razočarana što taj seks nije uopšte tako super kako sam ga zamišljala. U školi sam ga izbegavala, a ni on se nije trudio da mi priđe.

Happytv.rs/tomiradi.com
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter