Izvor:
12.10.2016 u 17:06
0

EROTSKA ISPOVEST: Tresla sam se i grčila, svršavajući kao NIKADA pod udarcima njegove TVRDE KITE

Zabavljala sam se s par momaka posle, sa svima sam imala seks. Uvek je bilo isto, napaljivanje maženjem, tucanje, moje ekstatično uvijanje i par grčeva na kraju, za koje sam mislila da su orgazam. I uvek barica ispod mene.

Naučila sam i da pušim i postajala sve bolja u tome. Ponekad bih zauzvrat dobila lizanje, ali nikad nisam bila zadovoljna. Jednostavno mi nije prijalo da mi guraju jezik u pičku misleći da je to sve. A onda se pojavio ON u mom životu i sve je dobilo novu dimenziju. Bio je stariji deset godina, za mene „ćale“ u tim godinama.

Upoznali smo se na nekoj žurci u klubu i kad mi je prišao, oduvala sam ga kao dosta starijeg, iako je bio prelep i divno građen. Ja sam tek upisala fakuletet, a on već uveliko zaposlen. Počeli smo da se srećemo svaki vikend u tom klubu, pozvao me je na večeru i ja sam prihvatila, da vidim šta će se desiti. Bio je pravi dženlmen, ispostavilo se zabavan, šarmantan. Počeli smo da se viđamo svako veče, ništa osim poljupca za laku noć kad me doveze do kuće.

Posle nedelju dana je predložio da mi on spremi večeru. Konačno – pomislila sam. Obukla sam čipkasti crni veš i crnu mini haljinu. Pojavila sam se s flašom vina, kao lepo vaspitana devojka. Sto je bio serviran, sa sve svećama i ukusno spremljenom hranom. Pili smo vino, a ja sam hvalila njegovo kulinarsko umeće. Premestili smo se u dnevni boravak, udobno sam se zavalila na trosed i ćaskali smo o svemu i svačemu.

Ne znam koju po redu čašu vina sam ispijala, već mi se malo vrtelo u glavi kad je seo pored mene. Zagrlio me je i počeo strasno da me ljubi. Ruke su mu klizile niz moje grudi i stomak. Napalila sam se opasno. Spustila sam ruku na njegov šlic u nameri da ga otkopčam i popušim mu. Sklonio mi je ruku i nastavio da me ljubi, podižući mi haljinu. Milovao mi je butine i guzu, a jezikom je prelazio s usana na vrat i dekolte i nazad. Haljina mi je sad bila podignuta do struka, a on se sagao i ljubio mi stomak. Svukao mi je haljinu preko glave i spustio bretelu brusa. Ljubio mi je sise preko čipke i prelazio jezikom uz ivicu brushaltera.

Osetila sam kako mi je vrelo među nogama od uzbuđenja, a gaćice su bile već natopljene. Lagano me je gurnuo da legnem a onda je skliznuo jezikom niz stomak opet i klizio njime uz rub mini gaćica. Ljubio mi je bežuljak preko gaćica, uzdahnula sam duboko kad ih je zubima povukao na dole.

Ustao je, podigao me u naručje i odneo u spavaću sobu. Otkopčao mi je brus, spustio ga i počeo da mi liže i sisa bradavice naizmenično. Grickao ih je dok sam se ja uvijala celim telom od uzbuđenja. Lagano je skliznuo jezikom na dole i dok se spuštao, svukao mi gaćice. Osetila sam njegov vreli dah između nogu, kad ih je raširio i spustio jezik na moju mokru pičku. Razmakao mi je usmine jezikom i osetila sam ga na klitorisu po prvi put. Zastenjala sam kad je počao da palaca po njemu, lagano, pa sve brže. Sad sam već glasno stenjala, napaljena kao nikad pre, a on je ga je obuhvatio usnama lagano ga sisajući.

Pička mi je curila, uvijala sam se u ekstazi i grčila po prvi put u pravom orgazmu, a niz guzu me golicao potok. Preplavio me osećaj neverovatnog zadovoljstva. A onda sam osetila njegov vrući glavić na ulazu u pičku. Podigla sam kukove, skliznuo je lagano unutra.

Uvijala sam kukovima prateći njegove pokrete, bio je tvrd kao kamen i vreo. Lagano je ulazio i izlazio, jebao me je sasvim polako, a ja sam ostetila kako mi nadolazi plima novog orgazma, pička je počela da se grči. On je ubrzao i sad se snažno zabijao u moju mokru pičku, čulo se kako šljapka, podigao mi je noge na ramena i sad se zarivao do kraja.

Počela sam da se tresem i grčim svršavajući pod udarcima njegove tvrde kite, pička se grčila i curila, a on ga je izvukao i počeo da mi trlja glavićem klitoris, produžavajući mi orgazam koji me je sad bacao po krevetu, zario ga je opet snažno do kraja pa izleteo i ja sam osetila kako mi leti mlaz iz pičke za njim.

Pokrila sam lice rukama misleći da sam se upiškila od uzbuđenja. On je nastavio da mi trlja klitoris brzo, a iz pičke je opet poleteo mlaz. Bila sam u šoku kako ne mogu da se kontrolišem i pišam kao krava po krevetu. Molila sam ga da stane, s rukama na licu. Umesto toga on se sagao i počeo opet da me liže! Skamenila sam se od blama. Mrmljao je kako sam ukusna i da ga nije prevario osećaj da sam skvirterka.

Zbunjeno sam ga gledala kako liže tečnost s mojih butina. A onda sam osetila da mi se piški jako. Skočila sam s kreveta i otrčala u kupatilo. Nisam znala šta me je snašlo, dok sam istakala kao da nisam piškila ceo dan. Vratila sam se u sobu sva crvena u licu od blama što ne znam šta se upravo dogodilo. On je ležao i pušio, kurac mu se spustio na pola. Klekla sam pored njega i obuhvatila mu usnama glavić. Počela sam da ga uvlačim u usta, ali me je on nežno podigao i poljubio u usta. Rekao je da ćemo malo da pričamo. Ustao je, doneo vino i čaše.

On je u mojim godinama bio striper i žigolo, radio je to u inostranstvu da bi zaradio pare za studije. Bio je sa mnogo žena, mnogo pičaka okusio i tačno je mogao da prepozna koja ima potencijal za skvirting – objasnio je svoj komentar od malopre. Rekao je da su retke, ali i srećne žene koje mogu da dožive orgazam sa ejakulacijom. Obično su to žene koje se vrlo brzo i lako uzbude, brzo i obilno ovlaže i na najmanju stimulaciju. Tek tad sam skapirala moje mokre gaćice od ranih dana, još pre sazrevanja.

Smejali smo se na moju priču o pokazivanju ribice u žbunju i mokrim gaćicama. Spustio je ruku na moj brežuljak i milovao me dok smo pričali. Prsti su mu klizili po mom klitorisu i ja sam opet ovlažila do curkanja. Trljao ga je nežno, a ja sam se uvijala pod njegovim dodirom. Spustio mi je usne na bradavicu i nežno je grickao. Disala sam isprekidano dok mi se telom razlivao osećaj neverovatnog uzbuđenja. A onda je ugurao dva prsta u moju mokru pičku, savio ih na gore i brzo trljao unutrašnjust. Podizala sam kukove u ekstazi, a on je trljao sve brže.

Osetila sam snažan nagon i ispustila mlaz u vis!

On je i dalje snažno trljao i pritiskao, a ja sam prskala mlaz za mlazom. Onda je izvukao prste, ja sam se spustila na krevet, iz pičke je curilo i dalje. Osećala sam se kao da lebdim. A onda je legao na leđa i povukao me na sebe. Legla sam preko njega, opkoračivši ga.

Gurnuo mi je sad već tvrdi kurac u mokru pičku i kretao se prvo lagano, a onda ubrzao. Zagrlio me da se ne pomeram i brzo mi zabijao kurac, jaja su mu šljapkla udarajući me po guzi dok se brzo zarivao u mene. Tresla sam se cela dok mi je iz pičke curio neprekidni mlaz. Zabio ga je snažno do kraja i osetila sam kako se grči, pička mi se raširila i izbacila ga zajedno s mojim sokićima pomešanim sa spermom. Skliznula sam na krevet pored njega potpuno iscrpljena. Mislila sam da ga obožavam tog momenta, bio je Bog za mene.

Viđali smo se skoro godinu dana. Toliko sam bila luda za njim da nisam primetila da se viđamo jednom nedeljno, uvek kod njega u stanu. Seks s njim me je bacao u zvezde, svršavala sam nebrojeno puta, uvek mokra od znoja i sokova koje sam obilno prskala svuda po nama. A onda je jedno veče rekao da ne možemo više da se viđamo, devojka mu je trudna i planiraju svadbu. Devojka?!! Odlepila sam!

Nisam imala pojma da je u vezi, da sam ja samo seks varijanta. Rekao je da sam najbolja jebačica s kojom je bio, ali da mu je vreme da se smiri pored fine, poslušne žene. Ja sam suviše divlja za neku porodičnu priču.

Happytv.rs/tomiradi.com
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter