Izvor:
22.06.2019 u 08:21
0

KAKO STOJE STVARI: Da li muškarci varaju sa lepšim ili ružnijim ženama?

Ako primetite iznenadnu promenu u seksualnom nagonu vašeg muža, možete se zabrinuti. Kada afera postane čvrsta, seksualni nagon će opet oslabiti.Kada varaju, muškarci ne gledaju na lepotu. Štaviše, većina muškaraca koji su prevarili svoje supruge priznali su da su to uradili s osobom koja im je fizički manje privlačna od žene.

Najnovije istraživanje je pokazalo kako lepota uopšte ne igra bitnu ulogu u preljubi i da su pripadnicima jačeg pola strastvenost, nežnost i pažljivost važnije od lepote.

Studija je pokazala kako je većina ispitanih muškaraca svesna toga da je njihova žena lepša i zgodnija od ljubavnice, a samo 30 odsto njih je priznalo kako je ženu prevarilo sa mlađom osobom, dok samo četvrtina muškaraca smatra da je njihova ljubavnica lepša od supruge.

Ono što je zanimljivo, to je da su žene imale isto mišljenje o svojim ljubavnicima, samo što su one dodale kako je ljubavnik uglavnom u boljoj formi i kako ih uglavnom više ceni od muža.

Ono što je posebno zanimljivo, postoje i uverenja da muškarci vole svoje supruge, ali oni ne znaju kako da reše probleme u braku, pa traže nešto sa strane kako bi našli ono što im u braku nedostaje.

Bračni i porodični terapeut Suzan Mendel objašnjava:

Muškarac koji vara shvata sa kim želi da provede ostatak života i uviđa da nova veza nije tako savršena kao što je mislio. A ako je to stvarno bio samo jedan ispad, moguće je vratiti se na staro. Tada možemo reći i da je prevara popravila brak.

Happytv.tv
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter