Izvor:
13.10.2016 u 00:07
0

EROTSKA ISPOVEST: Stezala me je za BUTINU i grčevito se NABIJALA, dok nije iscedila SVAKU KAP


Par puta sam čitao priče na ovom sajtu i želim da vam ispričam i svoju.

Oženjen sam tri godine, nemam dece, oženio sam se curom sa kojom sam se viđao četiri godine. Naš brak je super i baš nikad nismo imali problema. Bio sam joj prvi (sa mnom je izgubila nevinost).

Moja žena je visoka, prelijepa dugokosa crnka, koja ne boluje za manekenskom građom. Ima odlično dupe, baš veliko. Jake i oblikovane butine i srednje grudi. Stalno njeguje svoje tijelo i zaista drži do njega.

Ja imam 27, a ona 23 godine. Ona je mirna i tiha osoba. Voli da mi ugađa i imamo odličan seks. Nismo izgubili taj žar. Često se desi da joj, dok idem sa posla, šaljem vruće poruke, a kada stignem kući odradimo dobar seks.

Ovo što želim da vam ispričam se dogodilo prošle godine krajem leta. Bio sam na poslu gde radim sa ženom svog kuma. Ona se zove Lela i starija je od mene nešto više od četiri godine. Niske je građe, vragolaste prirode i ogromnih sisa i zadnjice. Stalno se oblači provokativno. Ja sam je upoznao sa kumom, a onda su se ubrzo i venčali.

Tog dana na poslu Lela i ja smo se zezali i baš tada mi je ona pokazala ovaj sajt. Onda je kroz šalu rekla:

– Kume, što ne bismo mogli ovih dana neki roštilj okrenut nas četvoro?

Ubrzo smo se dogovorili oko svega.

Moja žena je uzela slobodan dan kako bi spremila kuću i nešto namirnica kupila. Oko podne je Lela pozvala muža koji je leškario kući da ide da pomogne mojoj ženi, a Lela i ja smo krenuli ranije sa posla. Kupili smo još namirnica i pića i krenuli put kuće.

Pošto u dvorištu samo jedno vozilo može da se parkira, moje sam ostavio 100 metara dalje od kuće. Dogovorili smo se da im se prišunjamo, da vidimo dokle su stigli sa pripremom. Ušunjali smo se preko terase i ušli kroz spavaću sobu. Polako smo ušli u hodnik kod šanka i odatle snimali šta rade.

Moja žena je bila u crnoj, kratkoj, lepršavoj haljinici. Dok je nešto sekla na radnom stolu u kuhinji, haljinica joj se treskala i zadizala.

Primijetio sam da je kum gleda, ali Lela i ja smo odlučili ipak da snimamo i čekamo. U jednom trenutku kum je prišao mojoj ženi i naslonio joj se na rame, pa onda lagano prebacio ruku i zagrlio je oko vrata.

Smijali su se i zezali. On je par puta pitao kako joj je u braku, na šta je ona pomaknula njegovu ruku i rekla:

– Hajde, radi nešto kad si već došao. Ne mogu ja sve sama.

Pili su vino i radili, a on je pustio i neku muziku. Često bi se o nju očešao kroz priču i smijeh. Naišla je neka balada, a on je prišao blizu i pozvao je da plešu. Prišao joj je otpozadi, a ona mu je ponovo rekla da radi nešto i da se ne zeza. Nije odustajao. Još više se pribio se uz nju, a ona se okrenula i rekla mu:

– Šta je, kume, pusti me.

Lela mi se nasmešila i rekla:

– Vidi ti tvog kuma. Malo je prolupao. Daj da vidimo šta rade.

Kum je mojoj ženi podigao haljinicu i stegao je za ogromno dupe. Vrisnula je:

– Kume, šta radiš?! Pusti me! Reći ću te mužu!

Spustio je svoj šorts i pribio se dugim, tankim kurcem uz njeno dupe. Tiho je nastavila:

– Kume, molim te, pusti me. Šta si pobudalio… Šta ako neko upadne sad… Nisam ja takva, pusti me.

Trljao se o njeno dupe i nešto joj tiho govorio na uvo. Meni se odmah digao i nisam znao šta da radim. Bilo mi je krivo, ali sam bio toliko napaljen.

Kum nije prestajao, a ona se sve manje opirala. Jednom rukom joj je mazio sise, a drugom skidao tangice. Još jednom mu je ponovila:

– Nemoj, kume. Prestani. Nećemo nikom reći za ovo, hajde samo da zaboravimo.

Ali, on joj je samo stavio ruku na pičkicu i ona je prestala da priča. Krv je počela da mi vri, a kurac je pucao u gaćama.

Odjednom sam osetio kuminu ruku na kurcu. Takav sjaj je imala u očima. Izvadila ga je i odmah se okrenula da posmatra šta oni rade. Zadigao sam joj suknjicu i pomjerio u stranu tangice. Pogledao sam ka kuhinji, kum je već počeo da jebe moju ženu.

Lela je imala tako dobru guzu… Okrenula se prema meni uz osmeh. Primakao sam ga na pičkicu i svom snagom ušao u nju. Jebao sam je tako ludačku, kao ni jednu do tad. U jednom trenutku sam je ispravio i otkopčao joj košulju iz koje su ispale ogromne sise.

Oboje smo gledali šta rade kum i moja žena u kuhinji. Ona je bila prislonjena uz sudoperu, dok je on jebe otpozadi. Vidio sam da je htjela da prestane ali nije mogla. Počela da se uvija, a i Lela takođe, jer sam je jebao tako strašno i ludački. Tiho mi je rekla da je blizu.

Počeo sam jače da je jebem gledajući svoju ženu kako se uvija i svršava. Odjednom su mi se jaja napunila, a Lela je osetila moj vreli, debeli kurac i počela da uzdiše, da se uvija i nabija. Rijeka sperme je prodrla u nju. Tresla se i grčila, a i ja.

Nisam mogao da prestanem da svršavam. Stezala me je za butinu i grčevito se nabijala, dok nije svaku kap iscijedila u svoju pičkicu.

U tome je i kum izvadio kurac. Imao je kondom. U svemu tome nisam ni primijetio da ga je stavio. Ispravio je moju ženu, pribio se uz njenu guzu i počeo svršavati.

Lela i ja smo pobjegli u spavaću sobu, obukli smo se na brzinu i izašli vani. Ona se nasmijala i pitala:

– Šta se ovo desilo? Ne mogu da vjerujem…

Sakrili smo se iza ćoška da vidimo šta ćemo. Predložila je:

– Hajde da uđemo kao da se ništa nije dogodilo i kao da ništa ne znamo. Da vidimo gdje sve to vodi.

Stali smo koji minut i onda pozvonili na vrata. Kum je otvorio. Malo me je čudno gledao ali se i on ponašao kao da ništa nije bilo.

Ušli smo i pitao sam ga gdje mi je žena. Rekao mi je da je u kupatilu, a kada se pojavila posle pet minuta, primijetio sam da je blijeda. Sa strahom se i pozdravila, a mi smo se pravili da ništa ne znamo.

Lela i ja smo pripomogli oko spremanja, a ona je i malo humora unijela. U jednom trenutku je i upitala:

– Šta je sa vama dvoja? Nešto ste mi sumnjivi…

Oni su nas pogledali, a Lela je nastavila:

– Kao da ste zagoreli nešto od ove hrane…

Ostali su svega pola sata. Kum je navaljivao da idu jer je Lela stalno nešto bockala.

Posle par dana pravio sam večeru, a žena me je zamolila da ne dovodim svoje društvo.

– Pa niko i ne dolazi. Samo kum od muškaraca. – rekao sam.

– Ni njega, molim te.

Onda je počela da plače. Kroz suze mi je ispričala šta se desilo i rekla mi kako nikako ne može sebi to da oprosti. Naravno, nije ni slutila da sam i ja Lelu kresnuo.

Sutradan sam pokupio Lelu sa posla. Hteo sam o svemu tome da popričamo, ali ona me je odmah u autu napala. Kresnuli smo se još jednom. Posle sam joj ispričao šta mi je sve žena rekla, a Lela je insistirala da onda zajedno odemo kod kuma.

Ja sam završio kumstvo sa njim, ali Lela je ostala u braku sa njim, iako mu je to stalno nabijala na nos. Ja se sa Lelom još ponekad vidim kresnem, ali moja žena nikada nije saznala za nju.

Iako sam i ranije imao dobar seks sa svojom ženom, sada imam puno, puno, puno bolji. Ona mi se često izvinjava i zahvaljuje što sam joj oprostio.

Happytv.rs/tomiradi.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter