Izvor:
13.10.2016 u 14:39
0

EROTSKA ISPOVEST: Nisam znala šta je SEKS dok mi ga AFRIKANAC sa džinovskom kitom nije zabio u DUPE

Oduvek sam bila avanturista, kako u sexu tako i u bilo cemu drugom… Nikada nisam probala u guzu ali sam oduvek prizeljkivala. Prvenstveno sam se bojala da ce jako boleti pa zato nikada nisam ni predlagala a nijedan decko sa kojim sam bila nije sam to predlozio…

Tokom leta izmedju 2-e i trece godine faxa sam odlucila da idem da radim u Ameriku preko jedne od onih “work and travel” shema. Isla sam sama. Bilo je tu jos par nasih studenata ali sam se drzala za sebe.

Agencija nas je poslala u okolinu Houston-a i ja sam dobila posao u lokalnom fast-food restoranu, na drive-through. Posao je bio ok, nista posebno ali je kinta za mene bila ok.

Deo grada u kojem smo bili je izgledao skroz normalno i mirno ali sam znala. posto su nas mnogi upozorili, da je blizu nas, par kilometara juznije veoma opasan kraj pun dilera droge i ulicnih kriminalaca. Tad, jos sa nevinom guzom, sam mislila stalno kako bi bilo extra da me neko pokupi sa ulice zaveze u nekom podrumu i izjebe u dupe sa velikom kurcinom… Cesto sam mastala o tome. Znala sam za price kako to jako boli ali sam kontala ma ne moze biti tako strasno. Ovu fantaziju mi je jos podkrepljivalo to sto sam se nalazila tako blizu tako opasnog kraja. A posto je taj kraj bio skoro skroz crnacki, predpostavila sam i da je sansa da naletim na nekog sa ogromnom batinom tim jos veca.

Prvih nekoliko dana je to bilo samo na nivou fantazije ali realno nisam uopste ozbiljno mislila o tome. Posle nekoliko dana, ta cela ideja mi je postajala sve vise privlacnija i posle prve nedelje vec nisam mogla da prestanem da razmisljam o tome.

Predvece, jednog toplog dana sam rekla sebi, ma sta moze da se desi, oticicu malo da prosetam cisto malo da osetim opasnost i uzbudjenje. Resila sam da se skroz pripremim. Namazala guzu masnom kremom da bude lepa i mekana i obukla najdroljastiju koznu mini suknjicu koju sam imala.

Izasla sam napolje i uputila se ka delu grada za koji su nas upozoravali. Sto sam vise odmicala to su kuce bile sve oronjenije a ulice sve vise puste. Presla sam neku staru prugu i tad mi je vec bilo jasno da sam na veoma opasnom mestu. Srce mi je lupalo sve jace, krenula sam da se trzam na svaki zvuk iz okoline. Povremeno su se u daljini culi i pucnji pistolja ili tako nesto.

Par puta su pored mene prosle grupe od par crnaca ali su samo gledali, i ponesto dobacili. Posle jedno 15 minuta sam dalje ispred ugledala na trotoaru malo vecu grupu, izgledali su kao neka banda. Razmisljala sam da li da skrenem i prodjem nekom drugom ulicom ali sam odlucila da prodjem odmah pored njih. Kad sam se priblizila na nekih 100 metara vec su me primetili i nekoliko njih je ustalo sa stepenica kuce na kojima su sedeli a svi drugi su gledali u mene i poceli nesto da komesaju medjusobno. Prisla sam skroz i krenula da prolazim izmedju njih kad su se dvojica isprecila ispred mene. Pitali su me kuda idem, rekla sam im da samo setam. Sad su me vec potpuno okruzili… shvatila sam da ukoliko zele da me jebu, sad ne bi vredelo ni da se opirem ni da pokusam da pobegnem.

Poceli su da me zovu da udjem unutra na pice, probala sam da se izvucem ali mi je bilo sasvim jasno da nece prihvatiti ne kao odgovor pa sam pristala. Usli smo unutra, kuca je bila u prilicnom neredu ali je bila ok. Sela sam na kauc, a svuda okolo se poredjalo jedno 8, 9 njih. Gledali su me veoma pohotno i dosaptavali se. Dali su mi pice, bila je neka djus vodka ali je bila skoro skroz cista vodka. Znala sam sta moze da se desi pa sam je lagano i popila. Malo smo pricali, jedno 3minuta, kad je momak koji je bio pored mene krenuo da me pipka. Odgurivala sam ga ali njemu to uopste nije smetalo. Malo malo pa je krenuo i drugi i ubrzo je sva prica prestala i lagano je vecina njih krenula prema meni. Ja sam se sve vise opirala posto su po svim izgledima svi hteli da me jebu a bila ih je puna soba. Posto im je ocigledno smetalo moje opiranje jedan mi je uhvatio ruke, savio mi ih iza ledja i krenuo da ih vezuje. Pocela sam sve vise da se derem i pre nego sto sam zavristala jedan od njih mi je prekrio usta rukom i sapnuo kako ce me izjebati u dupe sa svojom velikom kurcinom.

U tom trenutnku sam bila apsolutno sigurna sta me ceka, pokusala sam da promrmljam da nikad nisam primila u guzu ali nisam mogla da prigovorim jel mi je cvrsto pritisnuo usta kako bi prestala da vristim. Krenuli su da me skidaju, da mi stiskaju dupe da mi guraju prste u picku. I dalje sam bila neizmerno uplasena ali je krenulo malo i uzbudjenje da me hvata. Kad su me skroz skinuli bacili su me na kolena, ovaj sto mi je drzao ruku preko usta mi je rekao da ce me pustiti ali da ce me ubiti od batina ako krenem da se derem. Nisam imala sta pa sam ga poslusala. Rekli su mi da otvorim usta siroko i spremim se da krenu da me jebu u grlo. Krenuli su da vade kite. Oni koji su bili manji su bili definitivno iznad proseka a veci su mi odmah ulili strah u kosti. Jedan je bio stvarno veliki, to je bio onaj koji mi e drzao ruku preko usta. Vecini se vec skoro skroz digao i polako su mi prisli i naterali me da im pusim. Pusila sam im naizmenicno, onako kolko sam mogla da stavim u usta. Posle jedno par minuta, krenuli su da mi guraju u grlo. Davila sam se i balavila po sebi po podu, malo je falilo da povratim koliko su mi duboko gurali. Jedan od njih je krenuo bas brzo da me jebe u usta, gurao ga je skroz u veoma brzom tempu, i skroz neocekivano, kad sam mislila da ce ga izvaditi da mogu da udahnem malo vazduha, on mi ga je zabio skroz u grlo i krenuo da pumpa spermu. Probala sam da ga odbacim ali me je cvrsto drzao. Osetila sam kako se grci i kako mi se sliva niz grlo. Kad je zavrsio izvadio ga je, zakasljala sam se i mala kolicina sperme mi se vratila u usta. Ovaj jedan je video i odma mi zapretio da ni ne pomisljam da pljunem. Ponizno sam progutal i otvorila usta da nastave ostali.

Posle par minuta jedan od njih je krenuo da mi neprestano cacka oko guze. Primetio je kako mi je zategnut cmar pa je krenuo da se smeje i da se dobacuje sa ostalima kako sam nevina i kako treba odmah u dupe da me jebu. Ipak, dok sam jos pusila, jedan od njih se zavukao iza mene i krenuo da mi ga gura u picku. Sreca pa nije bio jedan od onih prevelikih, ali su mi ipak malo oci poskocile kad mi ga je naglo zabio. Onda su mi rekli da legnem na ledja na kauc tako da mi glava visi sa ivice. Poslusala sam. krenuli su da mi nabijaju opet kurcine u grlo tako dok sam lezala, a drugi su se smenjivali i jebali me u picku.

Kad su se izredjali par puta, okrenuli su me na stomak i prebacili noge preko kraja kauca. Bila sam u doggy poziciji i znala sam sta me ceka. Osetila sam de mi je jedan pljunuo na guzu i krenuo da razmazzuje pljuvacku svojok kitom oko cmara. Okrenula sam se i videla da je u pitanju jedan od onih sa vecim kurcinama. Nisam mogla da se pomerim posto su mi ruke bile vezane a drzali su me prikovanu za kauc. Krenula sam da poviknem i odmah su mi prekrili usta rukom. Lezala sam tako bespomocna i jedino sam osecala kako bi trlja glavic po cmaru. Gledala sam napred, ruka koja mi je bila preko usta je mirisala kao kurcina posto je tom rukom drkao dok je pre cekao red, i odjednom sam osetila kako krece da mi gura u guzu.

Gurao je sve jace ali nije hteo da udje. Usao mu je samo deo glavica i vec je pocinjalo da boli. Onda se skroz celom tezinom oslonio na mene i odjednom mi se guza rascepila i pustila ga unutra. Kroz telo mi je prosao talas bola kakav nisam ni mogla da zamislim. Krenula sam da vristim ali se nista nije culo posto mi je cvrsto pritisnuo usta. Ono so je najgore je sto mu kurac nije usao ni do pola u moje dupe. Jebao je prvo zabijajuci ga samo do pola, ali taman kad je pol malo popustao krenuo je da gura sve dublje. Usecala sam kao da mi neko cupa utrobu. Onda su krenuli da se menjaju. Svo olaksanje koje je dolazilo kad je neko izvadio je tako brzo nestajalo kad mi ga je sledeci zabio bez ikakve milosti skroz do jaja. Posle jedno 20 minuta redanja je bol dosta popustio i prestala sam da se opirem. Tu sam vec krenula da osecam da mi cmar ostaje otvoren kad ga vade, tolko sam bila razbijena, znala sam da necu moci normalno na wc da idem bar mesec dana.

Skinuli su mi ruku sa usta i krenuli da me jebu u grlo i guzu istovremeno. Kad sam prvi put osetila da me jebu na oba kraja nisam mogla da se obuzdam i uzbudjenje je krenulo nekontrolisamo da raste. Osetila sam da cu uskoro svrsiti kad mi je crncuga sa najvecom kitom po prvi put zabila u dupe. Nisam uopste znala da ga nije prezavukao ali sam osetila da je sigurno on, opet me je protresao talas bola ali sam sad bila tako blizu orgazma da me je ustvari momentalno naterao da svrsim. Krenula sam da se grcim i svima je bilo ocigledno sta mi se desava. Krenuli su da se smeju, naterali su me tako silovanu da svrsim.

Jebali su me jos bar pola sata i onda su krenuli da svrsavaju. Osetila sam prvo kako mi jedan svrsava duboko u dupetu. Osetila sam pulsiranje i strcanje u svom debelom crevu. Kad je sledeci posle njega izvadio kitu iz guze i nabio mi u usta osetila sam ukus sperme koju je prosli ostavio u mom dupetu. Dvojica trojica su mi svrsili u dupe, jedan me je posle jos do kraja svega jebao u guzu a ostali su za to vreme krenuli da mi svrsavaju u usta i grlo. Popila sam vise sperme nego ukupno do sad u zivotu. Jedan je svrsio otprilike kao njih desetorica, stavio mi ga je u usta i krenuo da sipa. Pomislila sam da je krenuo da mi pisa u usta ali sam jasno osetila ukus i gustinu sperme. Njegovu spermu sam morala u 3, 4 gutljaja daprogutam, skroz mi je usta napunio.

Kad su svi zavrsili kontala sam da ce me pustiti, ali su me ostavili zavezanu i onda ponovo za sat vremena opet izjebali. Iako mi je dupe ostalo jos otvoreno opet me je zabolelo kad mi je prvi gurnuo. Posle drugog puta su i oni bili iscrpljeni i samo su me izbacili napolje sa svojim stvarima. Obukla sam se na ulici ispred, probala malo da popravim sminku ali nije bilo pomoci i tako sam sva razjebana jedva dohodala nazad do mesta u kojem sam bila smestena. Skroz sam hodala rasirenih nogu posto mi je cmar zjapio otvoren, videla sam kako se neki ljudi smeskaju tome, znali su da me je neko razvalio. Posle sam u stanu svrsila par puta samo razmisljajuci o tome sta mi se upravo dogodilo. Od tada se stalno jebem u dupe, iako je prvih sat vremena bilo neopisivo bolno sad jedino od analnog sexa mogu da svrsim.

Happytv.rs/malivrag.info
Foto: Arhiv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter