Izvor:
13.10.2016 u 15:04
0

EROTSKA ISPOVEST: Poštene ŽENE su lude za MOJOM BATINOM, *URVE mi nisu zanimljive

Bližilo se ljeto a ja nisam imao novaca za more pa sam morao što prije pronaći nekakav posao. Prijatelj mi je ponudio da s njim radim na izgradnji velike kuće koja se u mom gradu pravila. Budući da nisam imao baš nekakvog izbora, nevoljko sam prihvatio ponuđeni posao. Ubrzo su dani postajali sve topliji i sve je teže bilo raditi dok nam je naporni vlasnik kuće stalno visio za vratom.

Već sam razmišljao da ostavim taj posao kad jednog dana dok sam radio na katu kuće u dvorištu ugledah zgodnu ženu od koje mi je zastao dah. Naprosto sam bio opijen tom ljepotom. Preslatko lice, duga crna kosa, velike sise koje je jedva skrivala uska majica sa dubokim dekolteom i prelijepo čvrsto dupe utegnuto u tajicama koje su ocrtavale svaki detalj tih prelijepih oblina i savršene noge – dovoljno da normalan muskarac trenutno ostane bez daha, ali i bez pameti! Ja sam inače strastveni ljubitelj lijepih žena i za mene je najveće zadovoljstvo vidjeti lijepu ženu, a još veće da je odvedem u krevet. Piton mi se u gaćama već probudio i bio je spreman za akciju. Međutim, to divno sanjarenje je odjednom prekinuo neprijatan glas vlasnika koji mi se u tom trenutku obratio.

– “Dođi dolje da pomogneš svojim kolegama. O, vidi žena mi je stigla”, reče gledajući kroz prozor.
– “To ti je žena?”
– “Da, a ti požuri dolje!”

Nisam mogao vjerovati. Gazdina žena! Što sad da radim? Iako je bio naporan, ipak nas je korektno plaćao. Ali, iskreno nisu mene toliko mučile moralne dileme, jer sam jednom pojebao i ženu moga kuma iako mi je najbolji prijatelj. Više sam se bojao otkaza koji mi je bio zagarantiran ako se budem motao oko te žene. Neću je jebati! – čvrsto sam odlučio. Sljedeći dan sam se baš zadubio u neki posao pa nisam htio ići na ručak sa ostalim radnicima. Umjesto toga, zamolio sam ih da mi donesu ručak kroz sat vremena kada završim svoj posao. Bio sam izgubio pojam o vremenu. Nakon ručka radnici su se vratili svom poslu tako da je ponovo nastala velika buka. Tolika da nisam ni primjetio da se netko nalazi pored mene dok sasvim slučajno nisam podigao glavu. Bila je to ona! Držala je tacnu na kojoj je bila hrana. Na sebi je imala laganu ljetnu haljinu do koljena sa dekolteom ne tako dubokim kao onaj dan kada sam je prvi puta ugledao, ali dovoljno dubokim da otkrije njene prelijepe bijele grudi.

– “Gdje da ostavim ovu hranu?”, obrati mi se hladnim, nezainteresiranim glasom, što me na neki čudan način još više uzbudi.

–”Tttamo, na onaj blok”, zamucao sam od uzbuđenja. Okrenula se i laganim koracim krenula prema bloku. Dok se saginjala da spusti tacnu moje ludilo je dostiglo vrhunac! Više se nisam mogao suzdržati i kao zvjer sam krenuo prema njoj, hvatajući je za guzicu. Ona vrisnu i poskoči, a zatim me iznenađeno pogleda.

– “Budalo!” – prodere se i opali mi šamarčinu. Lice mi se zacrvenilo, što zbog šamara, što zbog bijesa koji se miješao sa strašću. Nisam mogao da se suzdržim nego sam joj uzvratio šamar tako da sam je bacio do zida na koji se naslonila. Prišao sam joj i čvrsto pritisnuo uz zid.

– “Kučko jedna! Ti mene da ošamariš!” proderem se i počnem joj zadizati haljinu.
– “Nemoj, nemoj molim te!”
– “Šta nemoj! Sad ćeš da vidiš šta je pravi muškarac i šta je jebanje u guzu! Ima da te pojebem da izludiš!”
Pokušao sam joj skinuti svilene gaćice.

– “Oprosti za šamar, ali nemoj da me jebeš, molim te! Ja sam poštena žena!”
– “Najviše volim da tucam poštene žene koje vole jebanje u guzu! Kurve mi nisu zanimljive!”

Želio sam samo da je guzim do besvjesti.

Kad se predamnom ukazalo njeno golo dupe, kurac samo što mi nije eksplodirao. Skinuo sam svoje gaće i piton je izletio kao strijela. Odmah sam ga namjestio na ulaz u njeno dupe jer me jebanje u guzu posebno napaljivalo. Želio sam samo da je guzim do besvjesti. Bila je jako uska!

– “Guzi li tebe ona budala od tvog muža? Dupe ti je netaknuto, kučko jedna!”
– “Nemoj u dupe, bolit će me jako. Nemoj molim te! Nikad još nisam probala jebanje u guzu! Ni mužu nisam dala.
– “E meni ćeš dati! Skinut ću ti nevinost sa dupeta!” Nastavila je da moli, ali ja nisam obraćao pažnju već sam joj dva prsta gurao u čmar pripremajući ga za moju kurčinu. Zatim sam nastavio polako gurati kurac u njeno usko dupe a ona je počela vrištati. Poslije nekoliko laganih penetracija, ona je počela da vlaži olakšavajući put mom kurcu. Kurac mi je bio maksimalno dignut sa krupnom plavičastom žilom koja se sve više ukazivala. Potpuno sam pao u trans i počeo sam da je nabijam svom snagom.

– “Ahhh aaaaaaaaaaaahhhhh nemoj, razvaljuješ me!” – stenjala je sva u transu. Svaki put kad bih joj ga nabio do jaja sve je jače stenjala, a dupe i noge su počele da joj se znoje. Sise su joj se njihale u ritmu nabijanja i prosto su me izluđivale. Pružio sam ruke i naglo strgao gornji deo haljine sa njenih sisa, a zatim sam počeo da ih divlje miješam i milujem lagano nadražujući njene čvrste bradavice. Sada sam morao još više da joj nabijam kurac kako bih mogao da je uhvatim za sise. Vrhunac se bližio i ja i ona smo to osjetili.

– “Nemoj da svršiš u mene, u plodnim sam danima, bar mi to učini!” Izvadio sam kurac iz njenog dupeta, spustio joj glavu do kurca i uzviknuo:
– “Puši ga!”
– “Ali ja nikad nisam pušila kurac!”
– “Ništa ne brini, samo ga stavi u usta i prepusti se. Ili mi puši ili ću ti ga nabiti u pičku i svršiti u tebi!” Vidjela je da sam odlučan i poslušno ga je primila u usta. Bio je prevelik tako da je jedva mogla više od glavića da obuhvati ustima. Vidio sam to i divljački sam joj nabio glavu na kurac tako da sam joj kurcem dodirivao krajnike. Neko vrijeme je krkljala, ali se brzo prilagodila. Već nakon nekoliko trzaja sam počeo da svršavam i nisam joj dopustio da se odmakne već je morala cijelu spermu da proguta. Rekao sam joj da mi poliže glavić i kad je završila, gotovo je pala na koljena, oslanjajući se na zid i glasno dišući spuštene glave i izgubljenog pogleda. Ja sam ustao, obukao se i polako joj prišao.

– “Oprosti ali morao sam da te izjebem! Lud sam za tobom, ali i ti si sama kriva što si me ošamarila!” Šutila je. Krenuo sam da je poljubim i neko vrijeme se opirala, ali je na kraju ipak prihvatila moj poljubac.

– “Oprostit ću ti, ali pazi da ne sazna moj muž da si mu jebao ženu, pa još u guzicu gdje on nikad nije.” Nasmejao sam se, a ona se brzo obukla i otišla. Nakon nekog vremena, došao je njen muž, sav zadihan i ja sam odmah pomislio da je on saznao da sam mu guzio ženu. Na sreću, zvao me je iz nekih drugih razloga i ja sam odahnuo. Nismo još dugo radili na toj kući, ubrzo smo je završili. Gazdaricu nisam više tucao, ali sam vrlo često tu naviku sprovodio kod žena drugih vlasnika.

Happytv.rs/malivrag.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter