DOBRI MUŠKARCI JOŠ UEK POSTOJE: Zbog ovih grešaka propuštamo "dobre prilike"!

Dobri muškarci nisu nestali, ali nam nekad promaknu zbog naših malih propusta.

- Volimo određeni tip muškarca i ne odustajemo od njega

Nema ništa loše u postavljanju kriterijuma, sve dok ne postanemo previše izbirljive. U određenom trenutku moramo preispitati svoje kriterijume tj. obratiti pažnju na ono što nam je zapravo važno. Zapitajte se da li biste stvarno odbile muškarca koji vam odgovara po svemu, osim npr. po muzičkom ukusu.

Ulećemo iz veze u vezu

Srce ne pita i upravo mu zato mozak ponekad treba dati pokoji savet. Nakon raskida dajte sebi vremena kako biste "odbolovali" bivšu ljubav. Možda mislite da ste spremni za novu vezu, ali svima, pa čak i najsnažnijim ženama, treba vremena za novu ljubav nakon raskida. U tom trenutku kada smo povređene i tužne, postajemo mamac za muškarce koji nisu dobri za nas.

- Čekamo gospodina Savršenog

Princ na belom konju samo je bajka. Ponekad nam treba vremena da shvatimo kako savršenstvo ne postoji. Zbog ljubavi naučimo tolerisati sva nesavršenstva, a ponekad nam ona i postanu simpatična.

-  Odbijamo izlaske s društvom

Život nas često iznenadi ljubavnim pričama, ali šanse da će vam dobar muškarac pokucati na vrata jako su male. Veća je verovatnost da ćete ga upoznati negde drugde, stoga se nemojte odupirati izlascima.

- Ne želimo napraviti prvi korak

Stare romantične priče naučile su nas da muškarac uvek prvi prilazi ženi, ali vremena su se promenila. Iza naizgled sramežljivog muškarca koji ne zna kako bi vam prišao možda se krije dobar i kvalitetan potencijalni partner. Kada odbacimo vlastite predrasude o prilaženju muškarcima, same sebi dajemo priliku za nova poznanstva koja se u suprotnom ne bi dogodila.

 

 

 

 

Izvor: Stil,.rs
Foto: Arhiva

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Subota
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
10:00  Parovi - Kućni savet
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Čađava mehana
15:30  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Glamur Specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Live
02:30   Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro