Izvor:
23.08.2019 u 06:14
0

OVO JE ŽENSKA OSOBINA KOJA ŽIVCIRA MNOGE MUŠKARCE: Da li je imate?

Takmičarski duh uopšte nije loša stvar, ali ako je verovati sajtu yourtango.com, upravo je ta osobina nas čini neprivlačnom muškom rodu.

U istraživanju o najčudnijim razlozima zbog kojih su muškarci ostavljali žene, izraženi takmičarski duh se pokazao kao jako loša karakteristika, zbog koje su mnogi pobegli iz veze.

– Imao sam devojku koja je uvek morala da bude bolja u svemu – kaže jedan od učesnika.

– Ako sam ja imao loš dan na poslu, ona je imala lošiji, ako mene boli glava, nju je neki dan bolela još jače… sve je bilo takmičenje, i dobre i loše stvari – rekao je neko.

– Jedan od glavnih razloga raskida s bivšom bila je svađa nastala nakon što sam slomio prst. Umesto da mi kaže nešto lepo, počela je da priča kako je ona u detinjstvu slomila ruku i da je manje plakala nego ja oko prsta. Morala je pobediti u svemu, uvek, a s vremenom je postalo toliko naporno da sam pobegao –

Što mislite, da li je stvarno stvar u iritantnosti ove karakteristike ili je reč o muškoj nesposobnosti da prihvate poraz?

Izvor: Stil.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter