Izvor:
31.08.2019 u 06:10
0

OBRATITE PAŽNJU: Ova stvar je privlačnija od izgleda! (FOTO)

Francuski predsednik Emanuel Makron i njegova 24 godine starija supruga jedan su od najpoznatijih parova s velikom razlikom u godinama. Zašto brojnim muškarcima odgovaraju žene starije od njih, pokušalo je da objasni 200 pripadnika jačeg pola za knjigu “Starije žene, mlađi muškarci“ autorke Felicije Brings.

Evo kakvi su bili komentari nekih od njih.

Kad sam upoznao Karolinu, bili smo na zabavi kod prijatelja. Nisam tražio stariju ženu niti ona mlađeg muškarca, ali jednostavno se dogodilo. Meni je bilo 39, a njoj 55 godina. Naša veza je jedinstvena jer se ne zasniva na seksu, već na poverenju, poštovanju i ljubavi. U naših 25 zajedničkih godina, mi nismo imali nijedan ozbiljan problem i još uvek smo jako srećni“, kaže 64-godišnji Paulo.

Starije žene jednostavno imaju taj oštriji intelekt i to me privlači. Uživam u razgovoru s nekim ko je na takvom nivou komunikacije, to cenim i tome se divim. Starije žene dobro poznaju same sebe. Imaju da ponude dosta, a traže samo nekoga ko će biti dobar otac i izvor novca“, smatra 37-godišnji Nejdžel.

Imam 24 godine i kad upoznam žene koje imaju više od 30, one su već sređene u životu i fokusirane. Znaju šta žele i to je privlačnije od bilo kakvog izgleda“, kaže Den.

Starije žene voli i Vinsent, koji kaže da su lekcije koje može da nauči od starije partnerkeizazov kome ne može da odoli.

Emocionalna stabilnost je ono što mi treba i što mi može pružiti samo starija žena, bar prema mom iskustvu“, kaže 28-godišnji Fred koji svoju stariju partnerku smatra svojom najboljom prijateljicom.

Izvor:glossy.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter