Izvor:
08.09.2019 u 11:13
0

BUDITE OTVORENI ZA NOVA POZNANSTVA: Otkrivamo 4 greške koje vas mogu koštati ljubavi vašeg života!

Ovo su 4 greške koje vas mogu "koštati" ljubavi vašeg života:

Ne odustajete od slike idealnog frajera koju ste stvorili u svojoj glavi

Dugačka lista karakteristika koje vaš budući mora da ima znači da ćete u startu eliminisati mnogo tipova koji bi možda ipak mogli postati "Onaj pravi". Kada postoji hemija, sve što možda mislite da je bitno postaje nevažno. Razmislite samo o osobinama koje nikako ne biste mogli podneti u vezi, a u svemu ostalom budite fleksibilni.

Držite se po strani

Budite otvoreni za nova poznanstva – čak i ako se radi o dogovorenom dejtu koji vam namešta drugarica. Kada izađete, ponašajte se prijateljski i blago flertujte, to će tipovima biti znak da vam mogu slobodno prići.

Previše forsirate potragu

Možda ne zvuči logično, ali da biste našli kvalitetnog dečka, ne treba toliko tražiti. Najveća greška slobodnih devojaka je to što same sebe uveravaju da što pre moraju da upoznaju nekog, kažu psiholozi. Zbog toga su na sastanku nervozne i pod pritiskom da sve mora proći fantastično. A rezultat toga je – preglasan smeh, užurbano ispijanje pića, napadnost… dakle, sve što smanjuje šanse da muškarac u vama vidi ženu svog života.

Niste zaljubljeni u sebe

Ne morate postati devojka kakvu muškarci vole, budite devojka kakva se vama sviđa. Pametna žena će raditi na tome da usreći sebe. Obogatite svoj život novim aktivnostima, probajte stvari koje ste oduvek želeli da radite, učinite sve što možete da usrećite sebe. Frajeri vole žene sa stavom i samopouzdanjem, a ne one koje očajnički traže muškarca koji će ih učiniti srećnom.

Izvor: glossy.espreso.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter