Izvor:
29.10.2016 u 03:37
0

Bog me spasao! Htela sam s njim da izgubim nevinost, ali sam dobila menstruaciju!

Gubljenje nevinosti i ulazak u ciklus redovnog upražnjavanja seksa – ili, kako se u žargonu kaže, prvi put – za mnoge devojke je nezgodna tema o kojoj se ne priča ili se priča samo najbližim prijateljicama.

Ipak, 10 mladih žena za portal Seventeen otkrilo je šta bi volele da su znale pre nego što su upustile u prvi seksualni odnos, a prenosi Index.

Osamnaestogodišnja Eli otkrila je: – Volela bih da mi je neko rekao kako orgazmi nisu čudni i da smem da uživam u njima. Kada sam tek počela da imam seks sa svojom tadašnjom devojkom, bilo me strah prvog orgazma jer sam mislila da ću zvučati čudno ili da će ispasti da se previše zabavljam.

S njom se slaže i njena vršnjakinja Džun: – Da mi je barem neko rekao da bi seks trebalo da bude jednako prijatan i zabavan za oboje. Ako tvom partneru nije stalo do toga da je i tebi dobro, znači da si s pogrešnim.

Izgubila sam nevinost sa 14 godina sa četiri godine starijim dečkom kojem to nije bio prvi put. Deo mene je mislio da, što duže čekam, to sam manje kul. Verovala sam mu, ali sam se i osećala izmanipulisano i sada žalim što samo toliko žurila. Volela bih da sam sačekala nekoga sa kim sam mogla biti zaista srećna, umesto da se samo bojim da me niko više neće voleti – priznala je 17-godišnja Meg.

Dvadestogodišnja Isabel je pak ispričala kako je mislila da je sasvim normalno što joj je neprijatno i što ne želi da se skine pred svojim dečkom, a njena vršnjakinja Džes je verovala da je normalno biti nervozan i pod stresom tokom seksa.

Imala sam u glavi tu savršenu filmsku sliku sa svojim tadašnjim dečkom s kojim sam bila u vezi tokom čitave srednje škole. Bio mi je prvi dečko, prvo “volim te”, prvo sve i mislila sam da je savršen trenutak da to učinimo upravo pre nego što ode na faks. Ali dobila sam menstruaciju i to je propalo, i drago mi je da jeste, jer se ispostavilo da je tip bio totalni idiot. Godinu dana kasnije srela sam normalnog dečka s kojim je i prvi i svaki sledeći seks bio sjajan. Savršeni trenuci dolaze i odlaze, bila sam glupa što sam mislila da postoji samo jedan – otkrila je 22-godišnja Loren.

Da sam barem znala da seks s nekim ne znači automatski da ćeš ga voleti zauvek i da ćete uvek biti zajedno. Mislila sam da će me seks zbližiti sa mojim prvim dečkom, ali samo koji dan kasnije me je ostavio. Bila sam u šoku, očito totalna naivka – kaže 17-godišnja Kajli.

Nevinost vas ne čini boljom niti lošijom osobom, nema to veze sa moralom. Događalo mi se da su mi tipovi čestitali na čekanju, što je totalna glupost. Jednostavno se stvari još nisu bile poklopile, nisam bila nikakva svetica – priznala je 22-godišnja Simeon, dok je 23-godišnja Rouz otkrila da ju je iznenadilo koliko je seks “neuredan”.

U početku nisam znala šta i gde s tolikim telesnim izlučevinama. Ima ih više nego što bi čovek pomislio, da ne spominjem da kondom treba pažljivo skinuti, u suprotnom će sve završiti na sve strane – prisetila se Rouz.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter