Izvor:
31.10.2016 u 15:08
0

Erotska ispovest: Voljela je da je šamaram svojom velikom kitom, prije nego što počne pušiti

Pozdrav svima. Zovem se Kosta imam 21 godinu, živim u Podgorici, ispričaću vam jedno moje iskustvo. Moja djevojka Marija sa kojom sam u vezi godinu dana studira i živi u Beogradu. Ja je često posjećujem. Tog puta kada sam bio kod nje, bila je zima, Februar mjesec. Stigao sam oko 12h u Beogradu i ubrzo bio kod nje. Imao sam ogromnu želju da je vidim, da budem sa njom i naravno da spavamo zajedno. Stigao sam do njenog stana i pokucao sam na vrata i čuo njen glas. Rekla je "sačekaj, stižem" . Kako su se vrata otvorila ugledao sam nju u bademantilu. Njena duga plava mokra kosa pokrivala je njene bujne grudi koje su bile slobodne a dolje je nosila crne čipkaste tange.

U sekundi sam se napalio i zgrabio je rukama i počeo da je ljubij tako jako da su me usne boljele. I tako ljubljeći i skidavši se išli smo do dnevnog boravka. Nisam odma htio da joj skinem tange jer su joj brutalno stajale i dodatno me palile. Ja sam bio u boksericama. Sjela je na kauču a ja sam bio na njoj. Ljubio sam je po vratu, grudima, igrao se sa njima, polako spuštao ruku dođe. Kada sam dotakao njene tange osjetio sam da su mokre i osjetio sam veliku toplinu kako izlazi iz njih. Počela je da mi ga mazi preko bokserica i rekla je da me želi. Ja sam se uspravio a ona ga je i dalje mazila preko bokserica i gledala me u oči. Moj kurac je bio čvršći od kamena i virio je iz bokserica. Ona ga je poljubila i polako skidala mi bokserice i on je odjednom iskočio iz njih. Bio je ogroman. Inače mogu se pohvalit njime. Počela je da ga drka i stavila ga je u usta i počela da ga liže i puši. Uhvatio sam je rukama za glavu i počeo da je nabijam na njega sve jače i brže. Toliko mi je to prijalo da me izluđivala. Jebao sam je u usta dok nije mogla više da izdrži jer je boljela vilica. Skinuo sam joj tange i naišao na poplavu.

Toliko je ovlažila da je sve ispod nje bilo vlažno. Bez sekunda čekanja sam zavio glavo uzmeđu njenih nogu i zabio jezik u njenu vlažnu pičkicu počevši je lizat i gutat njenu tečnost. Davio sam se u njoj. Osječao sam kako se trese, čupala me za kosu, osjetio sam da svršava ali nisam htio da stanem. I dalje sam je lizao a ona me micala sa nje jer nije mogla da izdrži. Poljubio sam je i primakao kurac njenoj vlažnoj i uskoj pičkici. Ušao sam u nju polako do kraja a ona je na to zinula i udahnula, uhvatio sam je za vrat i jebao sve jače i jače. Kasnije sam krenuo od pozadi, naguzila se, ošamario sam je po guzi i buacio ga, uhvatio sam je za kosu i tako je jebao, povremeno bih joj ošamario guzu. Kasnije sam ga izvadio i svršio joj po leđima i guzi. Kasnije smo se istuširali kao uobičajeno proveli dan. Mazili se, ljubili, gledali tv, zezali se.

Pala je noć i otišli smo u sobu, legli u krevet, počeli smo da se mazimo i skidamo i ona mi je šapnula da želi da je vežem, što je mene dodatno užbudilo. Uzeo sam svoju majcu i vezao joj ruke za ram od kreveta, tako da su joj ruke bile u vazduhu, skinuo sam njene mokre tange i stavio joj u ustima. Kaiš mi je bio na pantalonama koje su bile u kupatilu. Upalio sam svijeću u sobi i otišao do kupatila za kauš. Kada sam ušao u sobu viđeo sam nevjerovatan prizor. Ona leži gola i vezana u krevetu. Svijeća je taman osvijetljavala krevet i nju. Obmotao sam kaiš oko ruke i ona je viđela to. Počela je da "cvili" i stenje. Prišao sam joj uhvatio za noge i podigao ih tako da joj ispadne guza i pitao je je li bila dobra.

Nisam dobio nikakav odgovor, za to sam je udario po guzi par puta. Ponovio sam pitanje ali i danje nema odgovora. Povovo sam je udario kaišom po guzi koja je već bila crvena. Promumlala je nešto i ja sam joj izvadio tange iz usta. Rekla je da je bila dobra. Prišao sam joj bliže i stavio kurac na njene slatke usne. Nije htjela da ga uzme. Uhvatio sam je za kosu i udario joj par šamara sa kurcem. Počela je da ga puši. Stavio sam joj ruku na pičkicu, bila je previše vlažna, kao nikad do sad. Odvezao sam je i poljubio. Rekao sam joj da je volim i da je najbolja djevojka na svijetu. Ubrzo smo se našli u pozi 69. Posle nje je išla misionarka, zatim sa strane pa od pozadi. U jednom trenutku mi je rekla da ne vože više i da je svršila preko pet puta. Taj naš seks se baš odužio. Pitao sam je gdje želi da joj svršim. Odgovorila je gdje ti želiš. Izvadio sam ga iz nje i svršio joj po sisama. Zatim smo otišli u kupatilu i uživali u kadi.

Happytv.rs
Foto: Arhiv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter