Izvor:
14.10.2019 u 09:01
0

KORISNI SAVETI ZA PRVI SASTANAK: Ako bi vaša veza mogla biti veza na daljinu razmislite na vreme jeste li na to spremni!

Postoji čak 12 stvari oko kojih biste oboje trebali biti iskreni već na prvom sastanku.

Prvi izlasci nisu baš tako laki. Dok s jedne strane treba biti iskren i veran sebi, s druge bi trebalo pokazati najbolje kvalitete.

Prvih nekoliko sastanka nisu ni vreme ni mesto da se iznosi sav "prljav veš", ali neke stvari ipak vredi saznati odmah na početku.

Partner sa kojim izlazite trebalo bi da zna šta može očekivati od vas, kako bi odlučio da li je budućnost s vama moguća, kao što bi i vi trebalo da znate nekoliko informacija.

Naredne smernice će vam pomoći da saznate o kakvom tipu osobe se radi.

Kakve su vam namere?

Na prvom dejtu uglavnom se ne priča o petogodišnjim planovima ili imenima za bebu, ali budite transparentni oko svojih namera. Recite iskreno tražite li nešto za jednu noć ili pak dugu vezu te vam neće trošiti vreme ako je njegov plan drugačiji od vašeg.

Ako imate dete, to bi trebali reći

Već bi u startu trebali biti iskreni i reći mu imate li decu. Osim toga, saznajte ima li ih i on. Čak i ako ste odlučili da je to za jednu noć, ti podaci nisu baš nevažni.

Tražite li partnera za svoj omiljeni hobi?

Imate omiljeni hobi za koji vam je potreban i partner? Super, samo mu recite na vreme. Primera radi, ako obožavate kampovanje, a njemu su na popisu najgorih odmora, bilo bi dobro da na vreme znate da u toj sferi niste baš kompatibilni.

Ko je alergičan na životinjsku dlaku?

Već na početku vaših izlazaka oboje bi trebali znati jeste li alergični na, recimo, mačju dlaku. Ako vi svoju kućnu ljubimicu obožavate, a on je neizlečivo alergičan, već će vam biti jasnije ima li vaša veza smisla. Možda se zaljubite pa vam to bude nevažno, a možda baš zbog toga odlučite da ne odete na sledeći sastanak.

Netradicionalan pristup vezama

Nemojte čekati drugi izlazak da mu kažete da preferirate otvorene veze ili da još uvek živite sa svojim bivšim suprugom. Možda to želite, a možda u ovom trenutku nemate drugog izbora, ali u svakom slučaju recite kakvo je stanje.

Gde tačno živite?

Ako bi vaša veza mogla biti veza na daljinu, razmislite na vreme jeste li na to spremni.

Bitne životne promene

Uskoro ćete početi da radite u novom gradu? Ili ćete se uskoro tek zvanično rastati? Sve to treba spomenuti jer sve to jednako može značiti veliku količinu stresa u vašem životu. Bilo bi zato dobro da zna na vreme.

Vera vam je veoma važna?

Nekima možda nije važno veruju li u boga, no drugima će to puno značiti. Ako se zato u tom smeru potpuno razilazite, razmislite još jednom šta želite.

Drugačiji način ishrane

Ako ste vegetarijanac ili vegan, obavezno to recite. Nemojte da to postane problem kad odlučite otići na večeru. Isto važi i za njega pa na vreme saznajte hoćete li za večeru imati meso ili samo povrće. Dok se neki na taj stil života mogu naviknuti i usaglasiti, drugima može biti preveliki problem.

Neobično radno vreme

Možda radite u smenama pa imate povremena noćna dežurstva, radite vikendima i praznicima ili radite kako sami odredite – sve bi to trebali izneti. Ako morate biti dostupni u svakom trenutku i šef vam šalje poruke u svako doba i očekuje odgovor, svom partneru recite na vreme kako bi se pripremio na ono što ga čeka.

Nepušač / Strastveni pušač

Ako ste strastven obožavalac cigareta, ili ih obrnuto, ne možete podneti, dok on ne može bez njih, razmislite hoće li vam to smetati.

Politički stavovi

Ne treba detaljno raspravljati o političkim pitanjima dok se upoznajete, osim ako to nije vaš stil, ali već je dovoljno da oboje znate kakvi su vam stavovi o, na primer o kontracepciji ili pak o pobačaju.

Izvor: Elle.rs
Foto: Twitter/Cami/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter