Izvor:
18.10.2019 u 12:32
0

RAZMISLITE O OVOME: Jasni pokazatelji da vaš partner još nije zreo muškarac! (FOTO)

Nijedna žena ne želi da bude mama svom dečku. Ponekad je teško iz prve znati da je neki muškarac zapravo još malo dete. Kako ne biste završile s nekim takvim u ozbiljnoj vezi, obavezno proverite šta pravi, odrasli muškarci nikada ne rade, a nezreli dečaci konstantno ponavljaju.

Izbegavanje problema

Zreli i odgovorni muškarci ne beže od problema, nego se s njima suočavaju i pokušavaju da pronađu rešenje.

Kritikovanje

To je odlika loših ljudi, pa samim tim i loših muškaraca. Pravi muškarci daju samo konstruktivne kritike.

Sakrivanje emocija

Samouvereni muškarci ne misle da su emocije rezervisane za slabiće i ne boje se da ih pokažu i podele s lepšom polovinom.

Zanemarivanje

Zreo muškarac vas neće ostaviti po strani na večeri s njegovom porodicom ili prijateljima, već će pokušati što bolje da vas upozna s drugim ljudima do kojih mu je stalo.

Nepoštovanje

Pravi muškarac nema problema s pranjem sudova ili uzimanjem porodiljskog odmora umesto partnerke, ako je to pametnija odluka. S druge strane, neko ko je još nezreo može vam na jasan način dati do znanja da vas ne smatra ravnopravnom i da ne namerava umesto vas da radi "ženske" poslove.

Svađanje s roditeljima

Pravi frajeri imaju prisan odnos s roditeljima. Muškarci koji se ružno ponašaju prema svojim roditeljima jednog dana bi tako mogli da se ponašaju i prema vama ili možda prema vašoj deci.

Izvor.Nadlanu.com
Foto:pixabay.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter