Izvor:
20.10.2019 u 13:26
0

KONAČNO OTKRIVENO: Zbog čega non-stop pričate o partneru? (FOTO)

Početak svake ljubavi je uzbudljiv. Možda poželite da se popnete na najviši krov u svom gradu i vičete iz sveg glasa koliko volite svog partnera.

Međutim, mogli biste sami sebe uhvatiti kako je vaš partner postao jedina tema vaših razgovora, pa je prirodno zapitati se – je li zdravo pričati samo o svom partneru po ceo dan?

Odgovor na to pitanje imaju stručnjaci.

Deljenje sreće s prijateljima i članovima porodice je jedna od najdražih stvari u životu. Razgovor o vašim osećanjima može vam pomoći da shvatite šta da uradite kada ste zbunjeni situacijom u kojoj ste se našli. Traženje saveta od bliskih ljudi ili razmjenjivanje iskustava, mogao bi da bude odličan način da se dodatno povežete.

Ipak, ako niste produktivni na poslu jer vas razmišljanje o partneru ometa u izvršavanju poslovnih zadataka ili je vaša veza postala jedina stvar o kojoj želite da razgovarate, vreme je da stanete na loptu, poručuju stručnjaci.

Ako otkrijete da trošite toliko vremena razgovarajući o njima da to utiče na vaš posao, onda bi to moglo postati problem. Razgovarati o partneru zdravo je sve dok to ne ometa vaše normalno svakodnevno funkcionisanje – ističe ljubavni terapeut Geri Braun, i ističe kako bi trebalo da preispitate svoje prioritete.

Kako kaže, ako na samom početku veze želite što više vremena provesti sa svojim partnerom, želite pravo iz kancelarije da potrčite njemu u zagrljaj – to je u redu. Međutim, nakon početne faze zaljubljenosti, vaše ponašanje bi trebalo barem delomično da promenite.

U početku je to u redu, ali kasnije bi moglo da počne da liči više na opsesiju nego na iskrenu, zrelu ljubav – objašnjava Braun.

Jedno je govoriti puno o svojoj ljubavi, a drugo je potpuno usmeriti svu svoju mentalnu energiju na partnera, isključujući sve drugo i sve ostale – ističe i dodaje kako je važno da vas vaš ljubavni život ne odvoji potpuno od dotadašnjih interesa, hobija i društvenog života.

Izvor: nadlanu.com
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter