Izvor:
01.11.2019 u 22:03
0

O ČEMU NAJČEŠĆE MAŠTAMO U LREVETU? (FOTO)

Barem tako tvrdi socijalni psiholog Džastin Lehmiler, autor knjige "Kaži mi šta želiš: Nauka o seksualnoj želji i kako ti može pomoći da poboljšaš svoj seksualni život''. Naime, on je napravio istraživanje kojim je obuhvatio više od 4.000 Amerikanaca, a osim na pitanja o svojoj ličnosti, morali su da odgovore i na pitanja o svom intimnom životu, kao i o seksualnim fantazijama.

Zanimljivo je da je čak 97 odsto ispitanika ovog istraživanja priznalo da ima brojne seksualne fantazije, a ovo su neke od najčešćih:

Seks sa više osoba

Ovo je jedna od maštarija koju se većina ne usudi da izgovori naglas. Iako u stvarnom životu seks sa više osoba nije česta pojava, postoje ljudi koji ga praktikuju, a oni manje hrabri o njemu samo maštaju.

Osećaj kontrole

Bilo da maštaju o tome da oni vode glavnu reč u krevetu ili da njih neko drugi kontroliše, seks povezan sa gubitkom ili dobijanjem osećaja kontrole jedan je od najčešćih predmeta požude.

Želja za promenom

Nova lokacija, nova poza ili uvođenje seksualnih igračaka mogu ponovo da zapale vatru među ljubavnicima.

Zabranjeni seks

Osobe o kojima ne bi trebalo da maštate ili mesta na kojima nije dopušteno vođenje ljubavi samo su neke od čestih maštarija brojnih ljudi.

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Instagram/Printscreen (sex2019993)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter