Izvor:
11.05.2016 u 13:51
0

TAJANSTVENE VEŠTINE: Zašto muškarci NESTAJU iz vašeg života

Muškarci nekada znaju da budu prevaranti i da vas nateraju da pomislite kako žele da ostanu sa vam do kraja života, a onda u sledećem momentu nestanu iz istog. Nešto od ovoga može biti razlog ovakvom ponašanju.

Muškarci nekad znaju da kažu nešto što ne misle. Ponekad se zalete i romantičniji su nego što su planirali ili izjavljuju ljubav tamo gde je nema. Kada shvate šta su napravili nestaju kako bi popravili štetu, tačnije kako vi ne biste pomislili da je to što su rekli stvarno istina.

Neki muškarci nisu dovoljno zreli da bi seli sa vama i objasnili vam zbog čega misle da vaša veza neće funkcionisati.

Ako ste vi počeli prečesto da ga zovete ili je počeo da se oseća kao da ga gušite iz otpora vam se neće javiti ni taj poslednji put.

Zato što je problem u njemu, a ne u vama. Ponekad u tome zaista ima istine, a on ne želi da vam prizna svoje mane pa mu je lakše da pobegne.

Preplašili ste ga. Neki muškarci se jednostavno boje vezivanja, te će pobeći čim pomisli da bi od vaše veze moglo biti nešto. Objašnjavanje bi se pretvorilo u novi spoj s vama, pa misli da je lakše nestati.

On nije ni smatrao da je to veza. Dok ste vi njega nazivali dečkom, on je vas prijateljicom s kojom se povremeno viđa. Stoga ne smatra potrebnim da vam objasni zbog čega prekida vezu, jer veze u njegovoj glavi nije ni bilo.

Ne sviđa mu se vaš karakter, a glupo mu je da vam objašnjava zbog čega mu se ne sviđa.

Upoznao je drugu, koja mi se više sviđa,a ne želi da vam to kaže.

Happytv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter