Izvor:
11.05.2016 u 19:55
0

PLANIRATE SEKS: Nikako prethodno NEMOJTE jesti ovu HRANU

Postoje namirnice koje su prave "ubice" libida. Kao što postoji hrana koja će pozitivno uticati na vaš libido, tako postoji i ona koja nimalo ne ide u prilog vašoj seksualnoj želji. Evo šta sve treba izbegavati ako se nameravate prepustiti strastima.

Svakodnevno jedemo hranu koja negativno utiče na naš libido, a da toga nismo ni svesni. Možda ćete ubuduće da pripazite šta stavljate u usta…

Pomfrit

Svi mi volimo pomfrit kao prilog, ali pržena hrana se nalazi na popisu hrane koja u seksualni život donosi nuspojave. Trans – masnoće u pomfritu mogu da snize nivo testosterona i utiču na pravilnu cirkulaciju. A tu je i višak soli, koji kod ljudi sa visokim krvnim pritiskom negativno utiče na održavanje erekcije.

Hot dog

Nije tajna da su viršle pune nezasićenih masnoća. Međutim, manje je poznato da zasićene masnoće mogu da blokiraju vaginalne arterije i arterije penisa i tako spreče pravilan protok krvi. Umesto njih, razmislite o hrani bogatoj omega-3 masnim kiselinama koje će poboljšati kardiovaskularni protok.

Tofu

Vegetarijanska ishrana definitivno ima zdravstvenih prednosti, ali neka istraživanja su pokazala da proizvodi od soje podižu nivo estrogena, a višak estrogena je kradljivac seksualnog nagona kod oba pola. Ne bojte se vegetarijanci, istraživanja ne pokazuju da iz ishrane morate u potpunosti da izbacite tofu, možda samo pre seksa.

Energetska pića

Iako zbog one munje na limenkama nekih energetskih napitaka mnogi misle da će im taj napitak pomoći da u seksu budu izdržljiviji, visok sadržaj šećera i kofeina će se nakon ispijanja brzo potrošiti, pa ćete biti umorniji nego pre. Isto tako, porast nivoa šećera može dovesti do smanjenja nivoa testosterona.

Vino

Možda energetska pića nisu za vas, sve što vam treba je flaša crnog vina. Iako je pop-kultura od vina napravila sinonim za romantiku, alkohol, ustvari, smanjuje osetljivost na dodir, a slabi i naše organe. Razna istraživanja su pokazala da trezni muškarci održavaju erekciju bolje od pijanih.

Happytv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter