Izvor:
16.12.2016 u 04:36
0

Analize pokazuju: Ovo su rečenice koje Srpkinje načešće govore tokom seksa!

Definitivno se naše žene razlikuju od ostalih u svetu! Pogotovo u krevetu.
Pitali smo devojke jedne beogradske firme šta govore tokom strasnog seksualnog odnosa. Anketa je bila anonimna, pa su samim tim i odgovori bili iskreni, a neki i prilično interesantni.

Ponekad je dovoljan i mali uzorak ispitanika da bi se došlo do pravih odgovora, pa čak i na škakljiva pitanja. Srpkinje su rešile da budu iskrene.

Devojke jedne domaće firme su se izjasnile o tome šta iz njihovih usta izlazi dok traje najluđi seks i dok njihovo telo obuzima nezaboravna vrelina.

– Uh, oh, ah…

Većina pripadnica nežnijeg pola je priznalo da u krevetu uglavnom ispuštaju uzdahe, poput uh, oh, ah. Potrebu da ovo izađe iz njihovog grla objašnjavaju zanosom koji ih obuzima.

– Je*i me! Jače! Nastavi!

Među najčešćim rečim koje žene izgovaraju dok su u ekstazi su popularno – je*i me, ali tu se nalaze i – jače i tako. Ovim devojke učestvuju u ludačkoj strasti koja se razbuktava tokom seksa.

– Mmm, super! Najbolji si! Tako, tako!

Uz ove reči žene često vezuju i ime partnera. To je jako podsticajno i time obezbeđuju sebi lud rovod u spavaćoj sobi. Žene vole da ohrabruju svoje muškarce, jer onda dobiju željeni užitak, ili nešto još bolje.

– Biljana carica! Ah, Ivana kraljice!

O, da! Dame nekada bodre i sebe. Ovako se strast neminovno širi između patrnera, a istovremeno se podstiče još veća vatra.

Pored ovih seksualnih rečenica, koje se mogu objasniti na seksi način, neke devojke su nas baš iznenadile svojom iskrenošću, ali i kreativnošću među čaršavima. Obratite pažnju na sledeće izjave i zamislite da vam ih saopšti devojka u trenucima ushićenja.

– Mišu moj!

– Ništa – ništa!

– Je*ote, mrdni se malo, pašću!

Hm, mi ne znamo kako ovakve fraze tumače muškarci, ali one ne spadaju ni u jednu poznatu kategoriju podgrevanja privlačnosti.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter