Izvor:
21.12.2016 u 15:08
0

Iznenadiće vas ovaj BROJ: Otkriveno koliko SEKS PARTNERA je idealno imati u životu!

Novo istraživanje pokazalo je da singl osobe žele da je njihov budući partner bio sa barem tri osobe pre njih.

Broj bivših seksualnih partnera za mnoge je tema od koje beže glavom bez obzira, ali sada napokon imamo broj koji će zadovoljiti svakoga.

Istraživači sa Univerziteta u Notingemu, Bristolu i Svonsiju otkrili su da singl osobe koje traže ljubav žele nekoga sa iskustvom, a ne osobu koja samo uskače iz kreveta u krevet.

I dok žene odbijaju muškarci koji su imali više od 6 seksualnih partnera, muškarci nisu previše oduševljeni kada čuju da je ona spavala sa više od 11 osoba.

Oba pola bi za dugoročnu vezu najradije izabrala osobu koja je imala samo dva partnera, dok bi za avanturu idealna osoba imala maksimum tri osobe sa kojima je imala seks.

Rezultati istraživanja objavljeni u Žurnalu seksualnog istraživanja takođe pokazuju da su muškarci i žene prilično oprezni kada je ulazak u vezu sa devicom u pitanju, ali da takođe ne žele da budu sa nekim ko se može nazvati promiskuitetnim.

Tačnije, što ste imali više partnera, to ste suprotnom polu manje atraktivni jer su veće šanse da su u prošlosti imali neku seksualno prenosivu bolest ili da će u budućnosti biti skloni prevari.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter