Izvor:
02.03.2017 u 08:17
0

DA TRAJE CELU NOĆ: Ovaj prost trik će vam pomoći da vodite ljubav duže!

Postoje mnogi razlozi zbog kojih muškarci ne mogu da izdrže u seksu onoliko koliko bi želeli a jedna od glavnih jeste prerana ejakulacija.

Stres i niski nivoi testosterona takođe igraju veliku ulogu kada je ova negativna statistika u pitanju, a ona kaže da prosečan muškarac dostigne orgazam nakon 3 minuta i 45 sekundi seksa.

Sa druge strane, žene bi volele da seks u proseku traje 23 minuta. To znači da veliki broj muškaraca nije ni blizu da zadovolji žene.

Na svu sreću, postoji način da dostignete ovaj zlatni standard.

I dok većima muškaraca misli o stvarima koje nemaju veze sa seksom kako bi što duže izdržali, prerana ejakulacija može da bude izazvana nervozom, a ne uzbuđenjem, tvrdi profesor psihologije Dejvid Roland.

On smatra da u trenutku kada muškarac misli da će ejakulirati, on počinje da brine i tako stvara “seksualni efekat grudve koja se kotrlja”.

Ako muškarac brine, to dovodi do reakcje nervnog sistema koja ubržava ejakulaciju.

Umesto da razmišljaju o stvarima koje ih “ne pale”, Dejvid savetuje da se muškarci fokusiraju na seks.

“Ako uživate u svim senzacijama seksa, onda se ne foksuirate na misli o tome kako ćete svršiti prerano”, tvrdi Dejvid za DailyStar.

Na ovaj način ćete okupirati mozak seksualnim mislima koje će smanjiti anksioznost i produžiti seks.

Izvor:Telegraf.rs
Foto:Thinkstock

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter