Izvor:
04.03.2017 u 06:19
0

VAŽNA PORUKA: Evo šta znače reči koje muškarci izgovaraju tokom seksa!

Oko toga nema mnogo diskusije – seks ponekad zaista može biti neprijatan. To ne znači da je loš, ali jednostavno nije uvek neverovatan. Naročito kada spavate sa novim partnerom, jer tada očekujete da on neće znati šta vi zaista želite u krevetu. Žene mogu lakše pokazati šta žele, a šta ne tokom seksa, dok je za muškarce to malo komplikovanije.

Kada se muškarcu nešto ne dopada, ništa ga ne sprečava da to i kaže, ili da jednostavno predloži nešto novo. Problem kod ovoga je što nakon izrečenog obično sledi osuda. Ženama je dozvoljeno da budu nesigurne, ali od muškarca se očekuje samopouzdanje.

Evo kako da protumačite stvari koje govori tokom seksa:

1. ''Da li ti se ovo dopada?'' – želi da se uveri da radi pravu stvar

U filmovima (ne isključivo porno filmovima) često čujemo da muškarac ovo pitanje postavlja ženi. Obično u filmovima muškarci postavljaju ovo pitanje jer znaju da su dobri, ali žele da čuju ženu kako to izgovara. Ne postoji stvar koja više uzbuđuje muškaraca od žene koja kroz jecaj pokušava da mu da potvrdan odgovor.

Najčešće, u realnosti muškarci postavljaju to pitanje jer im je zaista potrebno da čuju vaš odgovor. Možda to radi zato što je probao nešto novo i nije baš siguran da li vam to odgovara. U svakom slučaju, ne oklevajte da mu odgovorite.

2. ''Kako želiš da ovo učinimo?'' – ''Koja je tvoja omiljena poza?''

Muškarac će uživati u seksu bez obzira na sve, ili je barem tako u većini slučajeva. Neće odmah znati koja vam je omiljena poza, jer ne može da vam čita misli i bilo bi lepo da nabacite malo samopouzdanja i odmah budete direktni. On će doživeti orgazam, a želi da se uveri da ćete i vi. Budite zahvalni, jer mnogi muškarci i ne brinu oko orgazma svoje partnerke.

3. ''Znaš šta bi bilo super?'' – želi da isproba nešto novo

Zašto da ne probate nešto novo? Naravno, stvari ponekad mogu biti neobične, ali svakako je vredno probati. Ali samo ako je vama prijatno da to radite. Ne radite ništa što vam se ne dopada samo da biste mu udovoljili.

Ako želi ''prljavi govor'', onda znate da želi da proba nešto novo. Nema razloga da vas bude sramota zbog toga. Na kraju krajeva, jedine osobe koje će za to znati ste vi i on. Ko zna, možda vam se i dopadne. Ali čak i ako to nije slučaj, makar znate da se probali.

4. ''Uskoro sam gotov'' – ''Radi šta god želiš jer neću moći još dugo''

Verujte mu kad ovo kaže. Ne šali se. Fizički neće biti u stanju da se suzdrži, zato iskoristite ovo vreme da dobijete ono što ste želeli. Budite nežni (ili nemojte, uradite ono što želite).

Ponekad, muškarci ovo kažu sa ciljem da se uvere da ste i vi blizu vrhunca. Ako niste, on će se potruditi da doživite orgazam. U svakom slučaju, vama je vaš orgazam potreban. Ne pristajte ni na šta manje. Nemojte misliti da se šali ili da nije ozbiljan. Kada kaže da će uskoro doživeti orgazam, samo vas upozorava da se pripremite na to. Ništa više i ništa manje od toga.

Izvor: zenskimagazin.rs
Foto: Twitter/cosmopolitansi

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter