Izvor:
18.03.2017 u 20:25
0

A NIKADA VAM NE BI OTKRIO: Ove sitnice muškarac obožava kod žene!

I samo kad pomisli na tebe razvuče osmeh na lice, srce mu zatreperi i poželi da te zagrli i poljubi

Možda vam muškarac to neće direktno reći, ali on obožava neke stvari koje vi radite. Zato i možete da uhvatite njegov pogled na vama, a da vam ne bude jasno zašto tako gleda i zašto vas upija pogledom.

Kada se muškarac zaljubljuje u ženu, postoji mnoštvo stvari zbog kojih će mu zatrepereti srce i koje će mu razvući osmeh na lice.

11 sitnica koje muškarci potajno obožavaju na ženi!

1. Voli što mu izmamiš osmeh kada razmišlja o tebi

To je jedan od najlepših osećaja tokom zaljubljivanja, a i tebi se dešava. Samo pomisliš na njega i već se smeškaš. Zašto bi on bio drugačiji? Nije bitno gde se nalazi, da li je na poslu ili je sa društvom, kada mu misao pobegne ka tebi on će se nasmešiti. A kada se nasmeši oseća kako mu treperi srce, a ima li lepšeg osećaja od toga.

2. Voli kada uspe da te nasmeje

Da li si ikada primetilia da muškarac kom se sviđaš, ima poriv da priča besmislene viceve i da radi blesave stvari da te nasmeši? Možda nije baš uvek tako smešano, ali uvek će pokušavati da bude što smešniji. Muškarac voli da vidi nasmejanu ženu pored sebe, i još više, on želi da bude razlog tog osmeha, čak i ako mora da radi glupe stvari zbog toga.

3. Voli da bude fizički blizu tebe

Kad god ste zajedno, bez obzira da li ste sami ili u društvu, pokušava da ti priđe što bliže. To je sjajan način da se osetiš povezano sa nekim, i emotivno i fizički. Muškarac voli osećaj kada mu žena spava na grudima ili kada mu nasloni glavu na rame. Ne pitajte zašto, to je samo nauka.

4. Voli kada se igraš s njegovom kosom dok vozi

Niko ne zna zašto, ali se većina muškaraca slaže da je to jedan od najboljih osećaja u vezi.

5. Voli način na koji se smeškaš posle poljupca

I to onaj euforični smešak koji osetiš nakon što te je poljubila ooba koju stvarno voliš, tu jaku navalu endofrina i snažnih emocija. Ponekad nema drugačije reakcije na poljubac, osim tog laganog osmeha.

6. Voli kada te uhvati kako ga gledaš

Kao i žena, i muškarac žudi za osećajem da ga neko želi. Ponekad se oseća kao progonitelj, on te zove na izlaske, pokušava da te osvoji… Zato je za njega neprocenjiv taj momenat kad uhvati tvoj pogled na sebi i kad oseća da se i ti zaljubljuješ u njega.

7. Voli kad radiš smešne stvari, za koje ni ne znaš da ih radiš

Možda ti se malo nabora nos kada se smeješ, možda ga malo udariš po ramenu kada si ljuta ili se igraš kosom kada si nervozna… Da, radiš mnogo stvari na koje ni ne obraćaš pažnju, ali on obraća i voli ih… Sve što radiš, on primećuje, jer te to odvaja od drugih žena koje poznaje.

8. Voli što se oseća prirodno i opušteno pored tebe

Zapravo voli što ne mora konstantno da pazi kako se ponaša i što može da bude potpuno prirodan. Na početku veze, svi se suzdržavaju od nečega. Kada veza postane ozbiljnija, ljudi konačno mogu da pokažu svoje prave osobine. Ako vam je udobno zajedno, onda imate osećaj da vam je potpuno prirodno što je ta osoba pored vas.

9. Voli da te pita za savet

Kada zaista poštuješ nekoga, onda ceniš i njegovo mišljenje. Zato ga i pitaš za savet, a ne zato što ne možeš da odlučiš ili razmisliš sam. Osim toga, kada od vas dobije savet, on vidi da razmišljate o njemu i da ste tu za njega.

10. Voli kada ga dodiruješ

I ne samo kada se radi o seksu, voli kada ga slučajno dodirnetš, iznenada poljubiš ili naglo zagrliš. Voli kada ga poljubiš u obraz, uhvatiš pod ruku dok šetate ili mu staviš ruku na koleno dok sedite jedno pored drugog. Te sitnice su zapravo intimnije od samog seksa, povezuju vas i on uživa u tome što imaš potrebu da ga dodiruješ.

11. Voli da te gleda u oči

Gledanje u oči može da bude malo nezgodno, ali može da bude i uzbuđujuće. Voli kada ne skloniš odmah pogled kada vidiš da bulji u tebe i voli kada mu uzvratiš i kada ga iznenadiš takvim pogledom.

Izvor: story.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter