Izvor:
24.03.2017 u 08:21
0

NE NASEDAJTE NA JEFTINE FORE: Ovo su MANIPULACIJE kojima se služe muškarci da bi došli do SEKSA!

Svakoj devojci se bar jednom u životu dogodilo da je završila u krevetu s frajerom s kojim ili nije htela da završi, ili je htela malo da sačeka.

Muškarci su odlični manipulatori kad je u pitanju odvođenje žene u krevet, a ovo su njihovi najčešći trikovi.

Slatke reči

Nakon seksa će verovatno odjednom nestati i više se nikad nećete čuti te slatke, opijajuće reči. Muškarci tačno znaju šta reći kako bi se žena osećala posebno, a jednom kad dobiju što su hteli, nemaju motivaciju da ponavljaju iznova.

Alkohol

Ne govorimo o predatorima koji opijaju žene i iskorišćavaju ih, govorimo o onima koji znaju da će žena uz malo alkohola postati popustljiva. I u pravu su.

Pričanje tužne priče

Muškarac koji odjednom otvara dušu i deluje neverovatno ranjivo najčešće ima skrivene namere. Nije to ništa loše, ali je providno.

Slušaju nas

Neki stvarno slušaju i stalo im je, ali puno njih sluša samo kako bi vas kasnije slušali kako stenjete. Ipak, ovo je i dalje bolja opcija nego da vas ne slušaju baš nikad zar ne?

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter