Izvor:
25.03.2017 u 03:46
0

NEMOJTE GUBITI VREME: Ovo su znakovi da on nikako nije za vas!

Znamo da zvuči poprilično ružno, ali ponekad je bolje čuti ružnu istinu nego verovati u lepu laž.

Loši momci su svuda oko nas, a ako ste u vezi s jednim, vrlo je lako moguće da to jednostavno ne primećujete. Ovo su znakovi da je vaš dečko u toj ružnoj kategoriji.

Pokušava da vas kontroliše

S kim izlazite, šta radite, kako to radite… ovakav frajer će vas konstantno “dobronamerno” ispravljati sve dok ne postanete baš ono što on želi.

Laže vas

Ako nije iskren s vama, velike su šanse da ni vi nećete biti iskreni sa sobom i priznati sebi da frajer često mulja. Ako mulja, nije dobar, ma koliko mu vi opravdanja pronašli.

Vi se izvinjavate kad je on kriv

Lepo je priznati da ste pogrešili, ali ako preuzimate krivicu i za njegove propuste, znači da manipuliše sa vama.

Morate da ga branite pred drugaricama

Jednom ili dvaput je ok, ali ako stalno morate braniti postupke svog dečka i govoriti da je on zapravo baš divan, nešto ne štima.

Pred prijateljima se ponaša sasvim drugačije

Kad ste sami, divan je, ali kada ste sa prijateljima on se ponaša kao da mu je svejedno? S takvim frajerom nikada nećete biti srećni.

Cosmopolitan
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter