Izvor:
31.03.2017 u 02:37
0

NAUČNICI POTVRDILI: Za ženski orgazam nije bitna ni veličina, ni tehnika već nešto treće!

Veličina je bitna. Kada se radi o ženskom orgazmu, prema rečima naučnika, ključna je veličina klitorisa, a ne penisa. Ako je on udaljen od vagine ređi su seksualni vrhunci, a istraživači veruju da će ovim otkrićem pomoći mnogim anorgazmičnim ženama.

Tokom istraživanja naučnici su koristili magnetnu rezonancu za skeniranje karličnog područja tridesetak žena od 32 godine. Deset žena u istraživanju priznalo je da nikada ne uspeju da dožive orgazam, a ostale su rekle da imaju uobičajena seksualna iskustva.

– Primetili smo da su veličina klitorisa i njegova lokacija najznačajniji faktori koji utiču na seksualnu funkciju, posebno na orgazam- navode istraživači, a doktorka Suzan Okli kaže:

– Nema G-tačke, nema C-tačke – samo klitoris. Upravo je on izvor snažnog zadovoljstva za žene.

Izvor: zena.blic.rs
Foto: Twitter/Telegraph

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter