Izvor:
02.04.2017 u 20:17
0

DA LI SI POSESIVNA ŽENA? Ovi znakovi kažu da jesi!

Nikad nije lako biti sa posesivnom osobom, a često ni one same ne primete koliko stiskaju i pritiskaju partnera. Baš ta ženska posesivnost može biti uzrok toga što vas momci često ostavljaju. Možda je vreme da malo popustite i da prestanete da gnjavite partnera.

Ako se prepoznajete u jednom od ovih znakova, olabavite malo da vas partner ne bi otkačio:

1. Zanemarili ste porodicu i prijatelje

Uzrok tome nije prenatrpani dnevni raspored, već vaša želja da stalno budete s dečkom. Čak i kad se dogovorite sa nekim drugim za kafu, izlazak ili večeru, na dogovor vodite i njega.

2. Stalno ga zovete kad nije kraj vas

Poruka za dobro jutro pa poziv da čujete kako je spavao. Još nekoliko poruka do podneva pa poziv u pauzi za ručak. Još ste nešto zaboravili da mu kažete, pa mu šaljete još nekoliko poruka, pre nego što se uveče vidite s njia, a ne smete zaboraviti ni poruku za laku noć… Ako ne želite epitet ludače, duboko udahnite i objasnite sebi da ne možete dalje tako.

3. Proveravate mu mobilni

E-mail, Facebook, Instagram, možda i LinkedIn… Privatnost i osećaj slobode su jako bitni, a ovime gušite i njega i vezu, a zamarate i sebe. Opustite se, neke stvari se ionako ne mogu sprečiti, koliko god se trudili.

4. Sve su vam žene potencijalna prijetnja

Ako želite da ga oterate od sebe, ovo je pravi način.

5. Poludite kad izlazi s momcima

Ili još gore, želite da idete s njima, jer ‚‚ ko zna što on radi kad vi niste u blizini". Ponovno, ako to želi, to će i uraditi, posebno kada oseti da ga ‚‚gušite".

espresso.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter