Izvor:
03.04.2017 u 21:56
0

ZAVIRITE U ŽENSKI MOZAK: Ukoliko radi ove stvari, suptilno vas pozivaju na seks! (foto)

Spontani, neplanirani seks jedna je od najboljih stvari na svetu, ali postoji mnogo razloga zašto je dobro znati unapred da li ćete se upustiti u intimni klinč. Za žene, pogotovo.

Kada znaju "šta im se sprema", žene rade ovo…

1. Tuširanje i depilacija

Gotovo da nema žene koja neće pre seksa proveriti da li treba da ukloni pokoju dlačicu viška sa svog tela. One žele da budu sveže, čiste i mirisne, ali i bez nepotrebnih dlačica na telu.

2.. Lakiranje noktiju

Muškarcima će retko kad upasti u oči to da li ona ima lepo nalakirane nokte, ali žena želi da se oseća što ženstvenije i izazovnije pa će stoga naći vremena da nalakira nokte, barem one na nogama.

3. Donji veš

Kada zna da će je muškarac skinuti golu, žena će posebno paziti da muškarac ne dođe u situaciju da sa nje skida "padobranke", odnosno, obične pamučne duboke gaćice, koje žene inače češće vole da nose radi udobnosti. Kad postoji mogućnost seksa, žena će na sebe odenuti najizazovnije donje rublje koje ima, i neće brinuti o tome koliko je neudobno.

4. Čaša vina…Ili dve…

Žena će sa zadovoljstvom popiti čašu vina ili dve pre seksa. Čak i ako je sa istim muškarcem već imala odnose, ipak opet ima tremu i razmišlja da li će sve biti ok. Zbog toga će poželeti da se opusti uz čašu vina ili nekog drugog omiljenog pića.

5. Seksi odeća

Žena u svakom trenutku želi da se oseća seksi, a posebno će to želeti da istakne kada je verovatno da će sa muškarcem završiti u krevetu. Baš kako pomno bira donje rublje, tako će i unapred razmisliti o tome šta će obući preko. Sportska majica i farmerke su verovatno poslednje na pameti.

Story
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter