Izvor:
07.04.2017 u 16:57
0

I OVO JE VENČANJE: Na ovakvoj svadbi sigurno niste bili, a evo zašto je toliko moćna! (VIDEO)

Ako su vam "kupovina" mlade, bacanje sita, gađanje jabuke i ostali običaju u tradicionalnom srpskom venčanju preterivanje, šta bi za vas tek predstavljao jedan od običaja sa Novog Zelanda?!

Internetom kruži video snimak sa jednog venčanja gde su u čast mlade i mladoženje njihovi muški prijatelji izveli čuveni haka ples.

Mladoženja je izveo tradicionalni ples, dok je mlada u beloj venčanici ponosna na svog muškarca uživala u fantastičnoj sceni.

Ovaj dan mladenci sigurno neće zaboraviti nikad.

Moćna i upečatljiva, haka deluje zastrašujuće, iako to u stvari nije. U pitanju je tradicionalni maorski ples koji može biti ratni, ali isto tako to je ples koji slavi neki veliki trenutak ili uspeh, odaje počast nekom gostu ili se izvodi prilikom smrti neke značajne osobe. Ona slavi život i u tradiciji je da je izvode i muškarci i žene, kao i deca.

Kurir
Foto: Facebook/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter