Izvor:
11.04.2017 u 01:22
0

PROVERENO: Muškarci najčešće varaju na ovim mestima! (foto)

Ponekad je reč o ozbiljnoj vezi, nekada je to izbor jer je jednostavno, a najčešće se otkriva brzo.

Muškarci i prevare – tema koja nikad neće biti nezanimljiva. Neki varaju iz hobija, neki jer samo žele da vide kakav je osećaj, neki su se zaljubili… Koji god razlog bio, ovo su najčešća mesta na kojima to rade.

Kafić, diskoteka, klub

Ovo je najčešći izbor većine muškaraca. Prilika čini lopova, a u klubovima varaju i oni koji to nisu nameravali. Muzika, alkohol, prigušena svetla…. Nekima je to dovoljno.

Na poslu

Afere na poslu spadaju u "uobičajene". Ponekad je reč o ozbiljnoj vezi, nekada je to izbor jer je jednostavno, a najčešće se otkriva brzo.

Momačko veče

Puno muškaraca koji slave zadnje sate prijatelja na slobodi. O ovom slučaju snimani su i filmovi, tako da je ovo jedan od najčešćih stereotipa za prevaru.

Društvene mreže

Toliko jednostavno, dostupno da je sasvim logično da će muškarci iskoristiti priliku. Sve obično počinje lajkovanjem, komentarisanjem, sledi dopisivanje, a čemu sledi zavisi od muškaraca. Društvene mreže su savršen teren za početak prevare.

Stil
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter