Izvor:
30.05.2016 u 17:30
0

PRIZNANJE OŽENJENOG MUŠKARCA: U braku sam, ali i dalje idem na sastanke

Ovo priznanje oženjenog muškarca koji još uvek ide na sastanke pročitali su milioni ljudi širom sveta.

Saznajte zašto je ovim pismom oduševio žene, koje će pročitati ovu njegovu ispovest i svojim muževima sigurno.

Želim da vam priznam nešto: ja izlazim na sastanke sa jednom ženom, a pri tom sam oženjen čovek.

Ona je neverovatna. Ona je inteligentna, prelepa, dovitljiva i jaka žena. Ja obožavam da idem u kafiće sa njom, volim da idemo u bioskope i na izložbe. Volim da joj stalno govorim da je lepa. Ne sećam se kada sam poslednji put bio ljut na nju čak ni na 5 minuta. Kakav god da sam dan imao njen osmeh me uvek oraspoloži. Ona mi ponekad priredi i iznenađenja. Nijedan dan ne prođe a da ja ne pomislim koliko sam srećan što sam je upoznao i što je ona samo moja.

Probajte ovo i sami i videćete da vam život ide na bolje. Oh, da li sam vam spomenuo da je žena sa kojom izlazim ustvari moja supruga? Šta, niste valjda mislili da je to neka druga osoba?

Ako ste u braku to ne znači da je vaš život završen. Ja želim da nastavim da se zabavljam sa svojom ženom. Želja da je svakodnevno činim srećnom nije nestala nakon što je ona jednom rekla ''da''.

Primetio sam da odnosi u braku počnu da se menjaju, nekako da se razbijaju ustvari, jer obe strane odustanu od želje da konstantno upoznavaju onog drugog, kao što su to radli na početku veze. Ali ako nastavite da izlazite vi ćete naučiti o svom partneru uvek nešto novo. Zašto prestajete to da radite onda? Nikada ne bi trebalo da prestanete sa tim!

Ta iskra, taj osećaj leptirića u stomaku koji ste možda i zaboravili ili koji je rezervisan za prvi izlazak, verovatno nećete osećati svaki put ali ukoliko svaki dan izlazite sa svojom ženom videćete kako će stvari da se menjaju u vašem braku ali samo na bolje.

Komunkacija i konstantan interes za parnera – ključ je svake uspešne veze. Niko ne želi da bude sa osobom koja nije zainteresovana za njega/nju.

– Ja vam uvek savetujem da ne prestajete da pozivate svoju ženu na izlazak. Romantične večeri ne bi smele da se završe onda kada stavite prsten na njenu ruku – stoji na kraju ovog pisma koje je postalo popularno na društvenim mrežama.

HappyTv.tv
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter