Izvor:
02.05.2017 u 09:03
0

MASTURBACIJA: Ovo rade i ONE, samo neće da priznaju! (VIDEO)

Veruje se da je masturbacija sastavni deo zdravog načina života. To je seksualna praksa koja se danas smatra i normalnim i korisnim, tvrde stručnjaci za seks.

Za razliku od žena, muškarci su više spremni da govore o sopstvenoj masturbaciji i taj čin ne smatraju kao nešto o čemu ne bi trebalo pričati.

Učestalost masturbiranja varira od osobe do osobe i nema merila koliko je puta normalno masturbirati. Oko 70 odsto žena redovno masturbira, njih 50 odsto to čine bez obzira da li imaju partnera ili ne, a tek 10 odsto žena tvrdi kako to nikad nije radilo. Ipak, čini se kako je žensko samozadovoljavanje i dalje tabu tema.

Ovaj šaljivi video prikazuje kako bi to izgledalo da su žene otvorene po pitanju samozadovoljavanja, ali i kako to izgleda kad muškarac krije svoje “aktivnosti”.

Video BuzzFeed razbija tabue i na duhovit način prikazuje kako bi to izgledalo da žena otvoreno govori o samozadovoljavanju svom partneru, kako muškarci zamišljaju žensku masturbaciju, ali i sve mere koje muškarci preduzimaju kako bi sakrili sopstveni “ručni rad” pred svojom lepšom polovinom.

Budući da je seksualnost svojstvena svim ljudima, pitanje koje se nameće je zbog čega se na izražavanje muškog nagona gleda kao na nešto normalno, a kad su žene u pitanju to nije slučaj. U ovom videu žene otvoreno govore o tome da li masturbiraju ili ne.

telegraf.rs
foto:Twitter/MensHealthUK

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter