Izvor:
08.05.2017 u 01:03
0

ŠOKANTNA ISPOVEST: Kako sam postala lezbijka!

Jedna 34-godišnja žena anonimno je na portalu rawconfessions.com ispričala kako je postala vrlo intimna sa starom školskom drugaricom. Ni sama ne zna kako se to dogodilo, posebno jer udata i nikada je nisu privlačile žene.

Možda je tome kumovala činjenica da ne radi već brine o kući i deci pa se u njoj probudila želja za nekom vrstom uzbuđenja u životu i baš u tom trenutku naišla je žena koja joj je priznala da je oduvek bila zaljubljena u nju. Evo njene ispovesti:

Prošle godine sam otišla na 15. godišnjicu mature i tamo srela staru školsku prijateljicu. Bile smo jako dobre prijateljice, dobro smo se zabavljale i provodile noći i noći jedna kod druge. Nakon škole ona se preselila u drugu državu gdje je upisala fakultet. Uglavnom, život nas je odveo različitim putevima i izgubile smo kontakt.

Bilo je super ponovo je sresti. Ovaj put smo ostale u kontaktu. Počele smo sve češće razgovarati telefonom i pomoću web kamere. Ona je isto majka i domaćica, i bilo je lepo čavrljati tokom dana dok su deca u školi, a u kući je tiho.

Pre nekoliko meseci priznala mi je da je u školi bila zaljubljena u mene. To nisam znala. Laskalo mi je to što sam čula, ali nisam bila sigurna kuda to vodi. Tokom narednih nekoliko nedelja naša konverzacija je postala seksualne prirode. Počele smo koketirati.

Jednog dana me pitala otvoreno da li bih volela da se igram preko web kamere. Uhvatila me nespremnu pa sam joj rekla da ću gledati, ali ne verujem da ću i ja to raditi.

Skinula se i počela se igrati sama sa sobom dok sam ja to gledala. Nisam mislila da će me to toliko uzbuditi, jer sam se osećala čudno dok sam je posmatrala. Ali, sama sebe sam iznenadila, stvarno sam se uzbudila.

Nakon malo njenog nagovaranja, uverila me da joj se pridružim. Gledale smo jedna drugu dok masturbiramo i dolazimo do orgazma. Od tada, najmanje jednom nedeljno upalimo web kamere, razgovaramo i "igramo se".

Najzanimljivije od svega je to što se moj muž zapravo ugodno iznenadio mojim novim velikim interesovanjem za seks.

Izvor: 24sata.hr

Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter