Izvor:
08.05.2017 u 19:33
0

RECEPTI ZA LOŠ SEKS: Žene, ove stvari nikako ne radite u krevetu!

Ovo su znaci koju ukazuju da vam ipak ljubavni zanos neće doneti zadovoljstvo.

Kopirate scene sa filma

Čini se super ideja koju ste videli u epizodi popularne serije ili filma, a u stvarnosti vas hvataju grčevi.

Pozu birate jer u njoj izgledate mršavije

Ako vam je glavna okupacija koliko ste tanki u nekoj pozi, šanse da će se ona pokazati delotvornom su minimalne. Osim toga, ako vaš partner ne misli da ste seksi u baš svakoj pozi, verovatno je vaš izbor pogrešan.

Isprobali ste drugu pozu i odmah svršili

Ako imate tu jednu pozu u kojoj ste stalno i mislite da će upaliti, ali ona baš nikad ne upali, možda je vreme za promenu. Pogotovo ako ste se jednom odlučili za promenu, a rezultat je odmah stigao.

Mislite na frizuru

Ako su vam kosa i šminka preokupacija onda ni ne možete da se koncentrišete na divlji seks. Niko ko tako nešto doživi nema besprekorne uvojke.

On bira

Kada vaš partner stalno bira položaj, onda sigurno užitak neće biti maksimalan. Ne može niko da poznaje vaše telo kao vi.

Izvor: B92/Superžena

Foto: Twitter/Telegraph

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter