Izvor:
09.05.2017 u 07:54
0

HRABAR POTEZ: Slikala se GOLA i ljudima objasnila kako izgleda SEKS sa krupnom devojkom! (FOTO)

Čejni je blogerka iz San Antonija u Teksasu, koja otkriva sve predrasude i tabue kada su plus sajz žene i kako se one ponašaju tokom seksa.

Ona je na Instagramu objavila fotografije u kupaćem kostimu i donjem vešu kao poruku ženama da svoje telo moraju da vole bez obzira na to šta drugi misle.

Problem je, prema njenim rečima, što mnogi ismevaju ovakve devojke i misle da seks imaju samo sa majicom i ugašenim svetlom.

Mi se stidimo svog tela, skrivamo se ispod pokrivača i odbijamo određene poze jer, ne daj Bože da naš partner vidi da imamo stomak. Taj stomačić bi trebalo da ti pomogne da otkriješ sve svoje čari tokom seksa. Onaj kome se to ne sviđa i ne zaslužuje te – poručila je Čejni.

Ona je poslala poruku svima koji se suočavaju sa uvredama zbog svoje debljine jer mišljenje drugih ljudi ne sme da utiče na definisanje lične vrednosti.

Slavite svoja gola tela i birajte pravog partnera. Na taj način ćete omogućiti da se napokon zabavite i uživate u seksu – poručila je Čejni.

Ova devojka ima savete i kada je seks u pitanju.

Ne funkcionišu baš sve poze u seksu, međutim, uvek postoje alternativna rešenja. Samo kratko pretražite internet i isprobajte nešto novo. Takođe, mekani jastuci i lubrikanti mogu da budu od pomoći.

Izvor: Telegraf
Foto: Instagram/goofy_ginger

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter