Izvor:
10.05.2017 u 01:08
0

ZA TREN ĆE BITI NA KOLENIMA: Zavedite muškarca uz pomoć ovih pet koraka!

Britanski psiholozi su sastavili listu za zavođenje, koja će ukrotiti srce čak i najnedostupnijeg muškarca.

1. Osmeh

Da li želite da se momak ludo zaljubi u vas ? Podarite mu osmeh – najmanje 35 puta za sat vremena. Ova brojku je imenovao britanski psiholog koji veruje da je iskren osmeh efikasnije oružje od, na primer, dugih nogu.

2. Držite odstojanje

Budite nepristupačne, ali u umerenim količinama. Nemojte se previše truditi i preuzimati inicijativu. Iako su muškarci jači pol, istrajnost žena ih plaši.

3. Izaberite karmin prave boje

Prvi utisak je veoma važan, a muškarce osvaja ruž u koralnoj ili ružičastoj boji.

4. Pravi parfem

Odaberite parfem koji će naglasiti vaš prirodni miris tela. Od velikog značaja je da muškarac oseti kako mirišete zanosno. I ovde se ne radi o bilo kakvim skupim parfemima, štaviše, potrebno je da oseti prirodni miris vašeg tela.

5. Pogledajte ga u oči

Strastveni kontakt licem u lice, čini da srce muškarca kuca brže. Prema statističkim podacima, oni parovi koji se na prvom sastanku nisu plašili da pogledaju jedno drugo u oči, imali su otvoren odnos i duge veze.

Izvor: zenskimagazin.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter