Izvor:
10.05.2017 u 14:16
0

PET NAJGORIH SEKS POZA: Evo kako da ih unapredite!

Neke poze intimnih odnosa nisu uvek najbolji izbor za žene. Smanjena je mogućnost orgazma ili dobrog osećaja. Pokušajte te poze izmeniti ili ih zameniti nekim drugim.

1. Dogi stil

Zašto vam ne odgovara: Ponekad je duboka penetracija vrlo bolna. Osim toga, muškarac nekada izlazi u potpunosti van, pa se vraća što može uzrokovati nedostatak vlažnosti, a time i bolove. Takođe, ova poza nije intimna, pa zato žene ne vole tu pozu.

Kako poboljšati pozu: Da sprečite bolove zamolite partnera da potezi budu kratki i plitki, a ne duboki i brzi. Neka prstima prolazi kroz vašu kosu i leđa, a mogao bi se sagnuti i poljubiti vas. Važno je ne zaboraviti i stimulaciju klitorisa koja je uvek dobrodošla za što bolji užitak.

2. Kaubojka

Zašto vam ne odgovara: Žene se osećaju izloženo u toj pozi te često razmišljaju o tome kako izgledaju, a tada se teže opuštaju i uživaju u odnosu.

Kako poboljšati pozu: Ako vam zaista ne odgovara ova poza i ne osećate se privlačno pokušajte nešto drugo. Lezite na leđa i muškarcu stavite stopala oko vrata tako da se on nalazi iznad vas pod uglom od 90 stepeni. Tako može bolje i dublje ući u vas, a oboje ćete uživati.

3. Obrnuta kaubojka

Zašto vam ne odgovara: Jednostavno svaka žena ne može doživeti orgazam u ovoj pozi. Kada se tako namestite morate uvek pogađati ugao, jer se događa to da ne osećate penis u sebi dovoljno dobro. Iako je poza zanimljiva i avanturistička za vas nije uvek prijatna.

Kako poboljšati pozu: Radije isprobajte laganiju dogi pozu. Uvek to možete odraditi stojeći, kako penetracija ne bi bila snažna i bolna.

4. Misionarska

Zašto vam ne odgovara: U ovoj pozi vas muškarac ne može zadovoljiti do kraja. Njemu naravno ova poza odgovara jer može u potpunosti kontrolisati ritam, ali vi ne možete. Pa zato teže dolazite do užitka.

Kako poboljšati pozu: Pokušajte podići kolena i približiti ih ramenima tako da vaš partner lakše uđe u vas, a vi ga istovremeno bolje osećate.

5. Poza 69

Zašto vam ne odgovara: Teško se koncentrisati na više radnji. Hteli biste uživanje, a ujedno morate i pružiti užitak. Orgazam zavisi i stanju psihičke opuštenosti, pa se teško smiriti i predati u potpunosti, ako morate razmišljati o tome kako ćete zadovoljiti partnera.

Kako poboljšati pozu: Pokušajte da se menjate. Zadovoljavajte se tako da oboje možete u potpunosti uživati i promatrati partnera dok se trudi dovesti vas do vrhunca.

Izvor: informer.rs
Foto: Twitter/alojz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter