Izvor:
19.05.2017 u 21:42
0

VAŠ MUŠKARAC JE OPSEDNUT SELFIJIMA? To otkriva jednu strašnu istinu o njemu!

Možda ste već nagađali, ali sada su i naučnici to potvrdili – muškarci koji vole da prave selfije su, najblaže rečeno – neobični.

Studija sprovedena 2015. godine na Ohio Univerzitetu pokazala je da muškarci koji vole da prave selfije i dele ih na društvenim mrežama imaju veće šanse da ispolje psihotično ponašanje.

Muškarci koji filterima uređuju svoje fotke pokazali su još ekstremnije simptome antisocijalnog ponašanja, poput narcisoidnosti i opsednutosti svojim izgledom.

Istraživanje je provedeno na 800 muškaraca starosti između 18 i 40 godina.

Nije iznenađujuće što su muškarci koji objavljuju selfije i uređuju ih različitim filterima narcisoidni, ali ovo je prvi put da je to neka naačna studija potvrdila”, izjavio je Jesse Fox, glavni autor studije, “Zanimljivije je to što su oni postigli više rezultate kada je reč o drugim antisocijalnim osobinama, psihotičnosti i samo-objektivizaciji.”

Izvor: Bustle
Foto: Hayat

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter