Izvor:
21.05.2017 u 21:32
0

ISPOVEST MAZOHISTKINJE: Ovako sam shvatila da volim čudne stvari u seksu!

Imala je seks sa svojim dečkom i onda se dogodilo nešto što je navelo da svoju priču podeli sa drugim ljudima. Ovo je njena ispovest.

Sve se desilo kada smo bili u krevetu, on dole, ja gore, i onda je usledilo nešto što me je šokiralo. Dečko me pljunuo pravo u lice.

Nisam znala kako da reagujem, ukočila sam se. Kako sam dolazila sebi, tako su mi razne misli prolazile kroz glavu.

Da ustanem i umijem se i nestanem zauvek ili da mu uzvratim i ja njega pljunem.

U jednom trenutku sam shvatila da se meni to ustvari dopada. Verujem da će se mnogi zgroziti, ali tako je.

U seksu je sve dozvoljeno, što vam prija. I nikada ne znate šta vam se sviđa, dok vam se ne svidi.

Ja sam se ranije viđala sa vrlo finim momcima, tako da nisam imala priliku da shvatim sta jos može da mi se dopadne.Oni su bili prosečni, ali ovaj dečko nije. Naša veza nije potrajala, ali meni je to bilo prosvetljenje. Otkrila sam nešto o sebi što ranije nisam mogla ni da zamislim.

Saznala sam da ne volim konvencionalno, i da postoje ljudi koji vole “čudne stvari”, i da kada ulazim u spavaću sobu predubeđenja ostavljam isred vrata.

I tada se događa za mene “bizarna magija”.

Telegraf
Foto:Twitter/alojz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter