Izvor:
30.05.2017 u 23:23
0

ODMOR SA NOVIM PARTNEROM: Kada nije prerano otići zajedno?

TEK ste započeli romansu i čini vam se da je prerano da sa novim partnerom odete na odmor. Prema istraživanju lanca hotela sprovedenom na 1.000 ispitanika, u ovom domenu treba da se vodite onom – što pre, to bolje. Mada mnogi oklevaju i čekaju barem pola godina dok se veza ne ustali, većina ispitanika smatra da je tri meseca zabavljanja sasvim dovoljno da se postavi magično pitanje: "Da li hoćeš sa mnom na more?" A čak 60 odsto ispitanika misli da nikada nije suviše rano za zajednički odmor.

Psiholozi se slažu da je zajedničko letovanje test za vezu i da je može učvrstiti, ali i rasturiti. Svakako pruža priliku da bolje upoznamo partnera jer ga viđamo svaki dan, bez šminke, u različitim, kako stresnim, tako i opuštenim situacijama. Onima koji se i dalje snebivaju, psiholozi savetuju da odu na produženi vikend negde u zemlji ili inostranstvu, pa da vide kako stvari funkcionišu.

Izvor:novosti.rs
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter