Izvor:
07.06.2017 u 15:04
0

POZVAO POSLOVNU PRATNJU I UGLEDAO BIVŠU ŽENU: Njegova reakcija će vas ZAPREPASTITI!

Vlasnik privatne firme iz Beograda ostao je o šoku kada je pozvao poslovnu pratnju, a na vratima novog stana pojavila mu se – bivša žena!

Goran R. biznismen iz Beograda razveo se pre tri godine i, kako kaže, ponovo iz sve snage uživa u momamčkom životu.

Ipak, pre nekoliko dana doživeo je istinski šok.

– Živim sam otkako smo se Zorica i ja razveli, nemam devojku, jer mi se više isplati da plaćam poslovnu pratnju – kaže on i objašnjava:

– Nikakve muke s njima, ne moraš da ih vodiš na večere, obećavaš kule i gradove, kupuješ poklone… Posle razvoda preselio sam se u drugi kraj grada, gde me niko ne poznaje i stvarno konačno živim kako hoću.

Pre nekoliko dana pozvao je poznanika preko koga mu stižu devojke, a kada je otvorio vrata, na njima je stajala – njegova bivša žena!

– Oboje smo bili potpuno šokirani. Ona je istog momenta zaplakala kao kiša, a ja nisam mogao da prestanem da se smejem. Možda to nije u redu, ali to mi je bio prvi impuls. Okrenula se i otrčala niz stemenice, a ja sam ostao u šoku – kaže Goran i dodaje:

Kada me prošao šok, stvarno sam se rastužio. Da li je moguće da je tako nisko pala, i zbog čega. Nazvao sam je, ali je izgleda promenila broj, a poznanik kaže da je dala otkaz u njegovoj agenciji. Voleo bih da se sretnemo ponovo, da vidim da li mogu da joj pomognem. Ipak nije lepo kad ti je bivša žena – kurva.

Izvor: Informer.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter