Izvor:
08.06.2017 u 13:06
0

MUŠKARCI NAPOKON OTKRILI: Evo zašto se ne javljaju nakon prvog sastanka! (foto)

Ženama će sada biti mnogo lakše kada znaju u čemu su pogrešile.

Koliko ste samo puta izašli sa nekim na piće i posle vam se nije javio. Pitali ste se zašto, šta ste pogrešili, da li ste rekli nešto što nije trebalo itd. More je pitanja koje vam se tada vrzmaju po glavi, ali konačno je rešena misterija jednog od najčešćih muško-ženskih pojava.

Jer devojka izgleda drugačije uživo

Filteri, posebni položaji tela i ostali trikovi kojima se žene najčešće služena društvenim mrežama mogu dovesti do razočaranja kada sa potencijalnim partnerom odu na prvi dejt.

Jer je glumila

Svi imaju poriv da ulepšaju stvarnost i da se izabraniku pokažu u boljem svetlu, ali to ponekad može izazvati kontraefekat. Muškarci kao razlog zašto se nisu javili za drugo višđanje navode baš tu činjenicu – žene su na prvom susretu previše glimile toliko da su skroz sakrile svoju pravu ličnost.

Telefon stalno u ruci

Žena koja je na prvom dejtu više posvećena mobilnom nego osobi s kojom se nalazi ne zaslužuje drugi dejt – oko ovoga su muškarci većinom složni.

Jer je bila dosadna

Nervoza uvek čini svoje, ali ako žena deluje dosadno i ako je s njom teško voditi razgovor, većina muškaraca će odbaciti ideju da se takav spoj.

Prva
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter