Izvor:
08.06.2017 u 20:39
0

VREME JE DA SAZNATE ISTINU: Momci otkrivaju kakve devojke su im dosadne!

Kako nikad ne biste dobile epitet "dosadne devojke" čitajte kakve ne treba da postanete!

"Dosadna si" – kada bismo napravili listu najgorih stvari koje možete reći devojci, ovo bi bilo pri samom vrhu. Činjenica je da muškarcima devojke često postaju upravo to – dosadne, a nama su otkrili i najčešće razloge zbog čega.

# Devojke koje ne isprobavaju nove stvari

Muškarci vole devojke otvorene za nova iskustva, a ako su s nekom koja ne želi da isproba nove stvari i doživljaje, jednostavno će im dosaditi.

# Devojke koje ne slušaju

Devojke koje samo pričaju o sebi i ne slušaju druge vrlo brzo postaju dosadne muškarcima. Muškarci vole da osete da im se devojke divi, a ako ih ne sluša, osećaj je upravo suprotan.

# Devojke koje preuzimaju njihovu ličnost

Česta pojava kod devojaka koje nemaju izraženu ličnost je preuzimanje ličnosti svog partnera. Neke to rade nesvesno, neke kako bi se više svidele muškarcu, a muškom rodu to je najčešće neprivlačno jer ne žele nekoga s kim se mogu poistovetiti, nego nekoga u koga se mogu zaljubiti.

# Devojke koje šalju previše poruka

Činjenica je da devojke jednostavno više vole dopisivanje od muškaraca, a činjenica je i da često znaju da preteraju s tim. Muškarcima to vrlo brzo postaje dosadno jer više vole da love devojku, nego da osete da devojka lovi njih.

# Devojke koje nemaju svoj život

Devojke koje se u vezi posvete isključivo muškarcu jako brzo postaju dosadne. Muškarci preferiraju devojke koje imaju ispunjen raspored i bez njih, a one koje se zalepe za njih jednostavno smatraju nezanimljivima.

Izvor: index.hr
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter