Izvor:
08.06.2017 u 22:31
0

OBORITE GA S NOGU: Ovi prosti trikovi običnu devojku pretvaraju u FATALNU ZAVODNICU!

Neke žene su obdarene genima koje ih čine neodoljivim i zapanjujućim bez ikakvog truda. Imaju prirodno gustu i razbarušenu kosu, široke kukove, bujne grudi i pune usne.

Međutim, šta je sa običnim devojkama?

Važno je da znate da između vas i superseksi devojke nema puno razlike. Vaša snaga dolazi iznutra i imate svu moć u svojim rukama kada su muškarci u pitanju, a ovi trikovi će vam pomoći da je oslobodite.

1. Budite samouverene

Za muškarce ništa nije više seksi od samopouzdanja. Možete da izgledate kao top model, ali ako nemate samopouzdanja – jednostavno niste seksi. Potrebno je da hodate kao da znate koliko imate da ponudite muškarcu i da je na njemu da otkrije koliko je to.

2. Verujte da ste seksi

Ako želite da budete seksi, onda zaista morate da verujete u to. Morate da svoj mozak ubedite da ste najseksi žena na svetu. Tek tada ćete zaista moći da to i postanete. Ako čak ni vi ne verujete da ste seksi, kako će drugi u to verovati.

3. Usporite svoje pokrete

Kada je sve oko vas užurbano malo ko može da zastane i dobro osmotri vaše pokrete. Umesto da u žurbi pokušavate da skrenete pažnju na sebe, usporite sve. Hodajte sporije. Govorite sporije. Dajte muškarcima priliku da upiju celu vašu lićčnost i signale koje im šaljete.

4. Budite suptilne sa garderobom

Iako se ovo možda čini kao očigledan savet, mnoge žene prave veliku grešku i nose manje kada žele da budu seksi.

Istina je da možete da budete seksi čak i kada nosite više odeće na sebi.

Umesto da nosite providnu majicu, obucite košulju koja će naglasiti vaš struk i samim tim učiniti da vam grudi i kukovi izgledaju veće.

5. Ne plašite se direktnog kontakta očima

Jedan od najboljih načina da skrenete pažnju muškarca kada niste u prilici da to učinite izgledom jeste kontakt očima. Gledanje muškarca direktno u oči je moćan način da mu skrenete pažnju na sebe.

Kada imate njegovu pažnju, imate i moć – a moć je muškarcima seksi.

6. Lagan dodir

Kada ste u situaciji da dodirnete nekoga za koga ste zainteresovani i želite da izgledate seksi, učinite to lagano. Na taj način će svaki muškarac poželeti da ga dodirnete još malo i želeće da ga osete u punoj snazi.

Izvor:Telegraf.rs
Foto:Twitter/PopularMagz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter