Izvor:
10.06.2017 u 02:26
0

ISPOVEST LJUBAVNICE: Varam ga i nije me sramota. Želim ih obojicu!

Stereotipi kažu da muškarci varaju jer su gladni seksa, a žene jer traže emotivnu povezanost. Ipak, da li je zaista tako… Neka istraživanja pokazuju da i žene varaju samo da bi zadovoljile požudu i da je mnogima od njih to prosto u krvi.

Naravno, ljudi varaju iz svakakvih razloga i sve je individualno, ali ostaje pitanje zašto ređe čujemo priče žena preljubnica nego muškaraca koji švrljaju. A kako bismo bolje razumeli muško-ženske odnose, evo šta žene kažu o varanju.

Mej (29), Detroit

„Bila sam znatiželjna, a i udaljila sam se od partnera. Jednostavno sam zgrabila priliku. I za divno čudo, nije me sramota, super je osećaj što znam da bih mogla to da uradim kad god hoću. Ipak, bila je to afera samo za jedno veče i posle toga sam radila na svom braku.“

Alison (34), Detroit

„Nije tu bilo ničeg romantičnog, bili smo na jednoj konferenciji, samo je nešto buknulo među nama i prosto me je zaveo. Odlagala sam mesec dana da mu kažem da imam dečka jer sam znala da će to uništiti magiju. Ipak, želela sama i dalje da ga viđam, pa je tako postao deo mog života. Ne kao moj dečko, ali bio je tu. Ponekad mi je žao što lažem, ali samo to je loše, sve ostalo je odlično. Bilo bi mi užasno kad bi on otkrio šta radim. Bio bi to kraj naše veze. Zato sam se zapitala da ga možda ne varam jer želim raskid… Ali ja ih želim obojicu. A i nikada se nisam sputavala. Granice su tu da se ruše.“

Mekenzi (25), San Francisko

„Što se varanja tiče,za tri godine devojku sam sedam puta prevarila, i to sa sedam različitih ljudi. Veza nam se raspadala, nije me cenila, pa sam potvrdu tražila kod drugih. Želela sam da me uhvati u prevari. Ali nije.

To je bilo najgore – bila sam pred njom svakog dana, a uopšte nije obraćala pažnju na mene. Prvo sam varala da bih privukla pažnju, potom iz zadovoljstva.

Tek nekoliko meseci nakon raskida shvatila sam da se sve to desilo jer nisam znala da razgovorom pokušam da rešim problem u vezi, već da sam sve radila pogrešno.“

Kristin (30), Bristol

„Varala sam skoro u svakoj vezi. Varala sam dečka u srednjoj školi s njegovim najboljim drugom. Tek godinama kasnije sam shvatila koliko sam ga zapravo tada izdala.

Potom sam prevarila jedinog čoveka koga sam ikada stvarno volela. Nije želeo da se vezuje, ostavio me je i to me je slomilo. Kad smo se kasnije ipak pomirili, smuvala sam se sa kolegom. Oboje smo bili u lošim vezama i vremenom smo se vezali.

Posle nekoliko godina moj dečko je saznao jer sam prestala ga volim i nisam marila za njega. To nije bilo isto kao ono u srednjoj školi jer sam zapravo i želela da ovu vezu okončam.“

Dženi (31), Omaha

Razvela sam se pre tri godine jer sam se zaljubila u drugog.

Brak nam je bio užasno loš, toliko da sama pomišljala da se ubijem nekoliko puta. Sve me je gušilo, bili smo siromašni, a onda je jedan kolega, pripit na proslavi, počeo da obraća pažnju na mene. Čudno je bilo, ali već sutradan sam se osećala bolje. Krila sam nešto od muža i zato više nisam bila žrtva, već ravnopravan igrač u braku s njim.

Zato sam spavala s kolegom. Nije mi se čak ni sviđao, ali želela sam nešto što mi pripada. Kasnije sam se krišom zaljubila u najboljeg druga, pa sam napustila muža.“

Bet (29), Ostin

Bila sam u prelepoj vezi i sve je bilo savršeno – sem seksa. On je imao samo jednu devojku pre mene i često je više voleo da se mazi i zaspi nego da vodimo ljubav.

Neko vreme sam mogla tako, a onda sam naletela na bivšeg dečka i hemija je odmah proradila, pa smo ubrzo završili u krevetu.

Nikad nisam rekla dečku. Da, bilo je to loše, ali nas dvoje smo različiti. Ja mogu da imam neobavezan seks, bez emocija, a to ne može svako. Emotivno sam mu i dalje bila verna. Kad bih mu priznala, ne bi me razumeo.

Na kraju sam raskinula, ali iz drugog razloga i to je verovatno bilo najbolje. Jednostavno, drugačije smo doživljavali seks.“

theearthchild.co.za
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter