Izvor:
12.06.2017 u 22:15
0

VERIDBA KOJA OSTAVLJA BEZ DAHA: Saopštio joj je da će se avion srušiti, a onda izvadio prsten! (VIDEO)

Entoni Bordingnon odlučio je da svoju devojku zaprosi na krajnje neobičan način.

Pozvao ju je na vožnju avionom kojim je on sam upravljao, a zatim joj u letu rekao da postoji kvar na avionu i dao joj listu sa savetima protiv paničenja.

“Ne primam nikakve informacije o kontrolama, možda ćemo morati prinudno da sletimo”, rekao je Entoni. Neprijatan deo leta, zamenio je onaj prijatniji.

“Ovde je verenički prsten. Pokrenite proces njegovog ‘aktiviranja’ i pratite dalja uputstva", pisalo je na papiru među uputstvima koja je njegova devojka Ketrin čitala. Zatim je pročitala i ono ključno pitanje, a kada je napokon shvatila o čemu se radi, počela je da plače.

Naravno, pristala je.

b92
Video:youtube/anthonybordignon

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter