Izvor:
19.06.2017 u 21:00
0

ZATRUDNELA JE TOKOM ORALNOG SEKSA: Ali to nije najbizarnije što joj se dogodilo!

Praktično je nemoguće zatrudneti ukoliko nije bilo pravog, tradicionalnog seksa, ali postoji par bizarnih slučajeva koji pokazuju da je u određenim okolnostima i to moguće.

Takav je slučaj jedne 15-godišnjakinje koja je potražila pomoć lekara zbog bolova u stomaku, da bi u ordinaciji saznala da je trudna, i to nakon analnog seksa. A 278 dana pre posete lekaru (ovde imajte na umu da prosečna trudnoća traje 280 dana), devojčica je takođe završila u bolnici. Tada ju je dečko uhvatio na delu, dok je pružala oralni seks ljubavniku, i u naletu besa nasrnuo nožem na njen stomak. A ako vam sve ovo nije dovoljno bizarno, devojčica zbog retkog genetskog poremećaja nema vaginu. Usledio je porođaj carskim rezom. Slučaj je, prirodno, zainteresovao i stručnu javnost, pa je rad o ovoj devojci objavljen u Britanskom dnevniku ginekologije i porođaja.

– Najlogičnije objašnjenje ove trudnoće je da je sperma dospela do reproduktivnih organa zbog povređenog gastrointestinalnog trakta. Bio je to potpuno neverovatan redosled događaja, ali to savršeno objašnjava ovaj slučaj – kaže dr Ričard Paulson iz Los Anđelesa.

Još jedan podjednako bizaran slučaj trudnoće obišao je planetu u kratkom roku. Ovog puta radilo se o devojci koja je zatrudnela nakon analnog seksa. Slučaj je zapao dr Brajanu Stajksneru, a ono što je bilo čudno u vezi sa pacijentkinjom je to što je i ona imala redak poremećaj zbog koga joj se bešika, vagina i anus nisu razvili normalno, a tokom razvoja se nisu razdvojili, prenosio je svojevremeno portal Independent. Lekari su probali da ih razdvoje operacijom, ali to nije uspelo, a usput su napravili i veći problem jer su spojili matericu sa anusom. I tako je ona nakon analnog seksa zatrudnela, a lekari koji su je pratili izneli su svoje mišljenje.

– Znali smo za njen slučaj i dugo je pratili. Izvršili smo mnogo testova nad njom i zaključili da nema sumnje da je zatrudnela analnim seksom. Ali to ne znači da žene treba da paniče jer je ovo jedan u milijardu slučajeva – rekao je dr Stajksner.

A kako ovi slučajevi zaista u najmanju ruku nisu uobičajeni, morali smo da pitamo i nekoliko naših ginekologa za mišljenje da li su ovakve stvari uopšte moguće. A šta oni kažu? Kažu da su se susretali i sa mnogo, mnogo čudnijim slučajevima, i da je drugi primer među verovatnijima. Prvi im, s druge stane, zvuči gotovo sasvim nemoguće, mada ni oni sami ne poriču mogućnost da se i to dogodilo. U svakom slučaju, razloga za paniku nema, jer ovo su zaista slučajevi koji se dese jednom u milion puta.

Izvor: zena.blic.rs
Foto: Thinkstock

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter