Izvor:
22.06.2017 u 13:41
0

ŽENE OTKRILE ZAŠTO VOLE GRUBOSTI U SEKSU: Razlog će vas ZAPREPASTITI!

Romani iz serijala "Pedeset nijansi sive" usmerili su pažnju javnosti na sado mazo igrice u krevetu, ali takva praksa nekim parovima oduvek je bila normalna pojava.

Neki se, pak, pitaju zašto bi neko uopšte poželeo biti grubo tretiran tokom seksa. Evo šta o tome za "Metro.co.uk" kažu žene koje su isprobale čari submisivnosti i otkrile da uživaju u tome.

– Radim vrlo stresan posao na visokoj poziciji. Ja sam odrasla žena i mogu da se brinem za sebe, ali u krevetu preferiram da neko drugi preuzme odgovornost i donosi odluke. Želim da se prepustim. Tražim muškarca koji će mi dokazati da može da preuzme kontrolu i da je vredan moje potčinjenosti. Klaustrofobična sam i ne želim da me vezuju. Treba mi partner koji će moći da me potčini samo gestom ili tonom glasa – kaže Ebi.

Mnogi pretpostavljaju da dominantnost u krevetu znači da je muškarac dominantan u svakom aspektu veze, ali to često nije tako.

– Vaspitanjem mi je usađeno da samo drolje uživaju u seksu, pa mi osećaj da nemam kontrolu uklanja tu nametnutu krivicu – objašnjava ona.

Njen suprug Met ne smatra da njegova seksualna dominacija nad ženom znači da je ne poštuje, upravo suprotno.

– Najbolji deo u tome da dominirate nad nekim je način na koji njeno telo reaguje ako je to pozitivna reakcija. Uživam u tome što je uzbuđuje to što je teram da čini. Između nas nema ništa osim ljubavi i poštovanja, komuniciramo o svemu što želimo da radimo u seksu i to nam daje osećaj obostrane prihvaćenosti – kaže on.

Izvor: Vesti-online.com

Twitter/newsblic50

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter