Izvor:
03.07.2017 u 21:45
0

ZAŠTO NEKI LJUDI VARAJU SVOJE PARTNERE? Odgovor se možda krije u našem POGREŠNOM SHVATANJU BRAKA!

Prevara je društvena pojava koja je glavni krivac za propast mnogih brakova i veza danas.

To navodi na to da se priča o tome da li je čovek po prirodi monogaman ili pak jednostavno prirodno nije predoodređen da provede život sa jednim partnerom.

Ovo pitanje muči mnoge žene, kao i muškarce, a jedan urolog smatra da se odgovor krije u našem pogrešnom shvatanju braka.

Dr Aleksandar Milošević je priznat u svojoj struci i važi za jendog od najpoznatijih urologa u Srbiji. On je u emsiji "Posle ručka" izneo svoje mišljenje na temu prevare:

-Idealan brak je ispunjen emocijom i plodom tog braka. Brak je danas jedan ozbiljan biznis iza kog treba da stoji poštenje. Ni žena ni muškarac ne treba da obećavaju velike stvari. Vernost je obećanje koje je nemoguće ispuniti. Ako čovek to prekrši, on sebe dovodi u situaciju da je pogrešio. Obećanje nije zakon koji nas može sprečiti da radimo nešto. Mi smo zaboravili kako se brak sklapa – to je ozbiljna institucija. Ali danas je neozbiljno shvaćen. -rekao je on.

Na koji način održati svoj brak i sačuvati poverenje u partnera, svakako nimalo nije jednostavno.

Da li ćete se prikloniti modernim shvatanjima odnosa, ili pak ostati tradicionalnih razmišljanja, ostaje na vama i vašem partneru.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter