Izvor:
05.07.2017 u 16:47
0

Ako ne želite da pobegne od vas: OVO SU STVARI KOJE MUŠKARACU NE MORATE REĆI!

Muškarci ne vole da komplikuju stvari i neke vaše rečenice mogu da ih izbace iz takta i da ih nateraju da pobegnu. Pogotovo ukoliko ste na početku veze. Mada, neke rečenice ne bi trebalo da izgovarate ni kada ste sigurni u vašu ljubav.

"Moj bivši je radio isto to…"

Vašeg partnera ne zanima šta je vaš bivši radio. Ukoliko oseti da ga upoređujete sa bivšim, ili da previše mislite na njega, vrlo lako može da se dogodi da vam kažu: "Pa pomiri se sa njim", i odu!

"E, reći ću ti nešto o Sanji, ali nemoj nikom da kažeš"

Iako neretko muškarci ogovaraju više nego devojke, to ne znači da je zainteresovan za život tvojih drugarica. Sa vašim tajnama će se još i izboriti, sa tuđim, pa… i ne baš!

"Znaš, kad se mi venčamo…"

KOČI! Ukoliko niste ranije pričali o zajedničkom životu ili braku, ovo je rečenica koju nikako ne smete da prevalite preko usta. Nametanje budućnosti, braka i dece nikad nije pametan potez.

"Nije mi ništa, ali"

Ukoliko je negde pogrešio odmah mu recite gde je problem kad vas pita. Nemojte vikati "nije mi ništa, sve je uredu", pa posle da planete. To je siguran uvod u svađu, a neretko i raskid.

"Tvoji drugari su…"

Poštujte partnerove prijatelje, čak iako vam nisu dragi. Ukoliko ste na početku veze sasvim je normalno da on svojim drugovima više veruje nego vama.

Izvor:Alo.rs
Foto:press.ba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter